Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Etsimme kauneusalan ammattilaista liittymään joukkoomme!

Huipputilaisuus Kauneusalan Ammattilaiselle!

Etsimme kauneusalan ammattilaista liittymään joukkoomme! Tarjoamme vuokrattavaksi kauniin työhuoneen, jossa voit toteuttaa omaa liiketoimintaasi joustavasti ja ammattitaitoisesti. Liiketila sijaitsee Tampereen Pispalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja meillä on ilmainen parkkipaikka pihassa.  Meillä on useita vaihtoehtoja sopimuksen muodostamiseen, jotta voimme tarjota sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

 

Tarjoamme seuraavaa:

  • Vuokrausvaihtoehdot: Voit valita kiinteän kuukausivuokran tai provisiopohjaisen vuokran työhuoneestamme. Valinta on sinun, ja voimme keskustella yhdessä siitä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten.
  • Tuotteiden myyntimahdollisuus: Tarjoamme mahdollisuuden myydä tuotteita hyvällä provisiolla. Tämä luo lisätuloja liiketoiminnallesi ilman suurta alkupanostusta.
  • Laadukkaat MirTa's Cosmetics -tuotteet: Voit käyttää MirTa's Cosmeticsin huippulaadukkaita tuotteita asiakkaillesi. Tuotteemme ovat tunnettuja laadustaan ja tehokkuudestaan, mikä tyydyttää vaativankin asiakaskunnan tarpeet. Koulutamme sinut MirTa's Cosmeticsin tuotteisiin, laitteisiin ja palveluihin, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.
  • Ajanvarausohjelma, verkkosivut ja maksupääte: Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut, kuten ajanvarausohjelman, verkkosivut ja maksupäätteen, jotka helpottavat liiketoimintasi pyörittämistä.
  • Mahdollisuus työskennellä maahantuonnin parissa: Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä maahantuonnin puolella esimerkiksi kouluttajana.

 

Odotamme, että olet:

  • Oma-aloitteinen: Tartut rohkeasti uusiin tilaisuuksiin ja toimit itsenäisesti.
  • Iloinen: Positiivinen ja iloinen asenne luo mukavan ilmapiirin niin asiakkaillesi kuin työtovereillesi.
  • Reipas: Tartut toimeen innokkaasti ja energisesti.
  • Luotettava: Voimme luottaa siihen, että hoidat velvollisuutesi ammattitaitoisesti ja sovitusta kiinni pitäen.

 

Jos tunnet, että tämä tilaisuus voisi olla juuri sinulle sopiva, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon 0458814074. Laita meille viestiä tai soita, niin voimme keskustella lisää siitä, miten voimme yhdessä saavuttaa menestystä kauneusalan ammattilaisten joukossa. Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan paikan päälle ja näkemään tilat omin silmin.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

 P.S Voit soittaa myös illalla.


Ystävällisin terveisin,

MirTa´s Cosmetics

Mirka Tahvanainen 045-8814074