Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Herkkä iho!

Herkkä iho!

Herkkä iho ärsyyntyy helposti, kutisee, punoittaa ja jopa kirvelee. Herkkä iho ei ole ihotyyppi, eikä myöskään sama kuin allergia!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Herkkää ihoa ei voida määritellä ihotesteillä tai katsomalla. 

80%:ssa tapauksista herkkä iho ei ole ihotyyppi, vaan ihon häiriötila.

Ihon häiriötila johtuu sisäisistä, sekä ulkoisista tekijöistä, esimerkiksi hormoneista, elintavoista, stressistä ja liika altistumisesta UV-säteille.

Leikkaus, lääkitys ja sairaus voivat vaikuttaa eritavoin ihon toiminnan häiriöihin, nämä häiriöt voivat vaihdella päivittäin ja esiintyä kaikilla ihotyypeillä.

Kuinka tunnistat herkän ihon:

  • Punaisuus
  • Kutina
  • Täplikäs iho
  • Polttava/ Epämiellyttävä tunne
  • Kuiva ja hilseilevä 

Herkkä iho ärsyyntyy helposti ja on useasti punoittava ja läikikäs. Säällä on suuri vaikutus herkälle iholle ja kosmetiikasta johtuvat reaktiot ovat yleisiä. On tärkeä muistaa että olet syntynyt tietyn ihotyypin kanssa, mutta iällä ja elämäntavoilla on suuri vaikutus ihoosi.

  1. Herkän ihon hoidossa ensimmäinen askel on palauttaa ihosi suojaus. Useimmat iho-ongelmat poistuvat kun ihon suojauskykyä saadaan lisättyä. 
  2. Seuraava askel on palauttaa ihon kosteustasapaino. Hyvin kosteutettu iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta.
  3. Kolmas askel on rauhoittaa ja korjata ihoa.


Mitkä LOOkX tuotteet ovat parhaita herkän ihon hoidossa? 

Puhdista ihosi päivittäin LOOkX Amazing puhdistusbalmilla.  Rikas, öljyinen koostumus ei vain poista likaa ja meikkiä iholtasi, vaan toimii yhdessä muiden tuotteiden kanssa korjaten ja rauhoittaen ihoasi.

LOOkX Balance tuotteet ovat suunniteltu eritysesti herkälle iholle. Lisäämällä erityisiä, innotiivisia aktiiviaineita,  herkän ihon ongelmia voidaan hoitaa lyhyessäkin ajassa. 

LOOkX Balance voide  palauttaa ihon suojakerroksen ja lisää ihon vastustuskykyä. Voiteen sisältämä punaleväuute saa ihosi tuntumaan välittömästi miellyttävältä ja mukavalta.

LOOkX Balance öjy  on todellinen palosammutin,  rauhoittaa välittömästi kuumottavaa ja epämiellyttävää tunnetta iholla. Päivittäisellä käytöllä öljy muodostaa suojan iholle, tehden ihostasi vähemmän herkän ulkoisille vaikutuksille, sekä stressille.

Jos tarvitset apua ihosi kanssa, ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!