Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ikääntynyt iho!

Ikääntynyt iho!

Sinä vanhenet hieman joka päivä, ja niin tekee ihosikin. Ihosi alkaa hitaasti ikääntymään 25-vuoden iässä. Lue lisää ikääntyneestä ihosta!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ikääntynyt iho on menettänyt kiinteyden ja elastisuuden, iho menettää kyvyn säilyttää kosteutta ja tuottaa vähemmän talia. Ihostasi tulee ohuempi, kuivempi ja rypyt muodostuvat. Laajentuneet verisuonet voivat tulla näkyviksi tai ne aiheuttavat pysyvää punaisuutta. Pigmenttimuutoksia voi muodostua vaihdevuosien vuoksi.

Ikääntynyt iho ei ole ihotyyppi, vaan ihon tila.

Ihon häiriötila johtuu sisäisistä, sekä ulkoisista tekijöistä, esimerkiksi hormoneista, elintavoista, stressistä ja liika altistumisesta UV-säteille.

Leikkaus, lääkitys ja sairaus voivat vaikuttaa eritavoin ihon toiminnan häiriöihin, nämä häiriöt voivat vaihdella päivittäin ja esiintyä kaikilla ihotyypeillä.

Kuinka tunnistat ikääntyneen ihon?

  • Kiinteyden ja elastisuuden puute
  • Iho menettää kyvyn pitää kosteutta ja tuottaa vähemmän talia.
  • Ihosta tulee ohuempi ja kuivempi.
  • Näkyvät juonteet muodostuvat
  • Verisuonet saattavat tulla näkyviksi
  • Pigmenttimuutosläiskät
  • Ikä yleensä 40+ 50+ 60+

Sinä vanhenet hieman joka päivä, ja niin tekee ihosikin. Ihosi alkaa hitaasti ikääntymään 25-vuoden iässä. Ensimmäiset ikääntymisen merkit, yleensä juonteet silmien ympärillä alkavat näkyä. Kun vanhenet, solujesi aktiivisuus vähenee, tämä tekee ihostasi vähemmän joustavan ja pigmenttimuutokset saattavat ilmaantua.

Mitkä tuotteet ovat parhaita ikääntyneelle iholle? Retinoli on ollut tunnetuin anti-aging raaka-aine jo vuosikymmenien ajan. Retinoli pystyy hidastaan ihon ikääntymistä, sekä hoitamaan useimpia ikääntyneen ihon ongelmia. Lisäksi, aurinkosuoja on välttämätön ikääntyneelle iholle.

LOOkX tarjoaa täydellisen ja todella tehokkaan Retinol2ndG linjan.

Puhdista ihosi LOOkX Amazing puhdistusbalmilla , levitä puhtaalle iholle LOOkX Time stop öljy (tiesitkö että se sisältää retinolimaista aktiiviaineitta, joka saadaan Bakuchiol kasvista!) 

Öljyn päälle levitä  LOOkX Retinol2ndG –voide.

Vinkki: Iltaisin voit korvata LOOkX Time stop öljyn LOOkX Retinol2ndG seerumilla näin saat parhaat ja tehokkaimmat tulokset.