Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Kuiva iho

Kuiva iho

Tuntuuko ihosi kuivalta ja kiristävältä? Näkyykö ihollasi hilseilyä ja se tuntuu karhealta? Sinulla taitaa olla kuiva iho!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Sinulla on kuiva iho, koska ihosolut eivät pysty pitämään sisällään tarpeeksi öljyä. Tuloksena iho tuntuu kireältä, voi hilseillä ja on mattapintainen. Erittäin kuiva iho on joustamaton ja herkkä auringolle, tuulelle ja kylmälle.

Kuivan ihon ominaisuudet:

  • Ohut ihon rakenne
  • Ihohuokoset ovat pienet ja huomaamattomat
  • Iho reagoi helposti kylmään, kuumaan ja sään vaihteluihin.

Kuiva iho tuntuu karhealta, kiristävältä ja hilseilee. Varsinkin, sen jälkeen kun iho on ollut kosketuksessa veden kanssa, iho tuntuu kireältä ja halkeilee. Tämä johtuu rasva- ja kosteustasapainon puutteesta, tarkoittaen että kuivalla iholla on heikentynyt suojaus.

Erittäin kuiva iho hilseilee voimakkaasti. Juonteet ja rypyt syntyvät kuivalla iholla aikaisemmin, kuin rasvoittuvalla iholla, saaden ihon näyttämään ennenaikaisesti ”vanhalta”.

Onneksi kuiva iho on yleinen ihotyyppi, jota voidaan hoitaa oikeilla tuotteilla ja hoidolla. Ihonhoito, joka on suunniteltu ravitsemaan ihoa, sisältää välttämättömiä raaka-aineita, joita löytyy paljon normaalista, hyvinvoivasta ihosta.

Hoidot ja tuotteet auttavat ihoasi pysymään pehmeänä, sileänä ja elinvoimaisena. Kuivaa ihoa on tärkeää hoitaa myös iholle tärkeillä rasvoilla.

Mitkä tuotteet ovat parhaita kuiva ihon hoidossa? 

Voit katsoa kaikki kuivalle iholle suosittelemamme tuotteet TÄÄLTÄ!

Auttaaksesi ihoasi, suosittelemme LOOkX moisture –kosteuttavaa linjaa, joka täyttää kuivan ihon tarpeet ja kosteuttaa syvempiä ihokerroksia.
Voit myös valita LOOkX Time Stop –voiteen tai  LOOkX Youth defense –voiteen.

LOOkX Moisture –voide   on ihanan kevyt, öljytön voide, joka estää kiristävää tunnetta ja kosteuttaa ihon syvemmissä kerroksissa. Sekä, bonuksena ihon ennenaikainen vanheneminen estetään samalla.

LOOkX Moisture seerumi  takaa että kuivuudesta johtuvat juonteet ja kiristävä tunne häviävät nopeasti.   Lisäksi, seerumi palauttaa ihon kosteustasapainon ja imeytyy syvälle ihoon. Välittömästi käytön jälkeen ihosi tuntuu joustavalta ja pehmeältä 

Loistavien tulosten saavuttamiseksi lisää vielä LOOkX Amazing cleansing balm ja LOOkX Time stop öljy ihonhoitorutiiniisi, näin saat välittömiä, sekä pitkäkestoisia tuloksia.

Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin asia ihosi kanssa askarruttaa!