Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Hoida masknea LOOkX tuotteilla!

Hoida masknea LOOkX tuotteilla!

Mikä on maskne? Kuinka ehkäistä ja hoitaa kasvomaskin käytöstä johtuvaa tulehdusta?

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Kärsitkö sinäkin masknesta?

Nykyään pidämme kaikki kasvomaskeja, usein jopa useita tunteja päivässä. 
Onneksi masknea voidaan hoitaa tehokkaasti!

Täältä voit lukea lisää siitä, mistä maskne johtuu, sekä miten voit hoitaa ja ehkäistä sen syntyä.


Mikä on maskne?

Maskne tulee sanojen maski ja akne yhdistelmästä.

Masknen aiheuttaa maskin aiheuttama lämpö, hiki ja hankaus. Nämä olosuhteet antavat bakteereille mahdollisuuden aiheuttaa kaikenlaisia iho-ongelmia. Iho voi myös ärtyä maskin hankauksesta.

Esimerkkejä maskin aiheuttamista iho-ongelmista ovat akne, näppylät, kutina ja kuiva iho.

Masknea voidaan hoitaa oikeanlaisella ihonhoidolla ja oikeilla tuotteilla.


Masknen hoitaminen


 Ihonpuhdistus. 

On todella tärkeää puhdistaa iho tehokkaalla, mutta miedolla puhdistustuotteella kaksi kertaa päivässä, jotta iholta saadaan poistettua ylimääräinen tali ja epäpuhtaudet. LOOkX Amazing –puhdistusbalmi on tehokas mutta hellävarainen puhdistusbalmi, joka puhdistaa ja samalla hoitaa ihoasi. Puhdistusbalmi myös kosteuttaa ihoasi ja antaa ihollesi suojaavan, ei tukkivan suojakerroksen.
Kuorinta

Lika ja kuolleet ihosolut tukkivat ihoasi maskin alla. Jopa puhdistuksen jälkeen ihohuokosesi voivat olla tukossa. Siksi puhdistuksen jälkeen tulisi käyttää  LOOkX Derma AHA- kuorintalappuja. LOOkX Derma AHA-kuorintalaput sisältävät ihoasi ravitsevia raaka-aineita. Ne poistavat likaa ja kuolleita ihosoluja, taaten sen, että ihosi voi ja näyttää terveeltä ja raikkaalta.  LOOkX Derma AHA- kuorintalappuja suositellaan erityisesti aknesta, finneistä ja tulehduksesta kärsivälle iholle. Laput sisältävä mm. salisyylihappoa, joka kiihdyttää ihon luonnollista uudistumista, tuloksena pehmeä ja puhdas iho!


Kosteutus

Masknen kanssa on tärkeää hoitaa ihoa kevyellä, kosteuttavalla voiteella. Varmista että voiteesi ei sisällä mineraaliöljyjä, parafiinia, tai vaseliinia. Nämä raaka-aineet antavat bakteereille mahdollisuuden lisääntyä maskin alla. Tästä syystä, käytä LOOkX Balance –voidetta. Tämä voide sisältää puhdistavia sekä rauhoittavia ainesosia, jotka palauttavat ihosi tasapainon. Pitkäaikainen voiteen käyttö parantaa ihon kykyä suojautua kasvomaskin käytöstä aiheutuneilta ongelmilta, kuten ihon kuivuudelta ja ärsytykseltä.  


Ravitseva kasvonaamio

Kasvonaamiot tekevät ihmeitä iholla! Valitse LOOkX O2 silmänympärys- ja kasvonaamio: Tämä naamio on todellinen ihmeiden tekijä masknea vastaan. Naamio antaa ihollesi elinvoimaa, rauhoittaa, sekä vähentää ihon punoitusta ja hillitsee ihon histamiinitasoa.

Joka toinen päivä, levitä naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 15 min.  Voit myös käyttää naamiota intensiivisesti ravitsevana yönaamiona. Heräät seuraavana aamuna huomattavasti pehmeämmän ja tasaisemman ihon kanssa, jossa on näkyvästi vähemmän punaisuutta!


Meikkivoide

Jos käytät meikkivoidetta maskin alla, mitä emme suosittele, niin kiinnitä erityisesti huomiota meikkivoiteen sisältämiin ainesosiin. Voit vähentää masknen aiheuttamia iho-ongelmia valitsemalla oikeanlaisen meikkivoiteen. Meikkivoiteet jotka sisältävät mineraaliöljyjä, parafiinia tai vaseliinia, vahvistavat bakteerien kasvua ja tukkivat ihoa. LOOkX meikkivoiteet eivät sisällä iholle haitallisia ainesosia, päinvastoin, LOOkX meikkivoiteet sisältävät ihoa hoitavia ja suojaavia ainesosia, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä ja kuivumista.  Suosittelemme kuitenkin että maskin alla ei käytettäisi meikkivoiteita lainkaan, jotta bakteerit eivät saisi alustaa jossa kasvaa.

Maskne vinkit!!

  • Koskettelet kasvoja huomaamattasi, mutta yritä olla koskematta kasvojasi. Käsissäsi on bakteereja (vaikka kuinka pesisit käsiäsi) jotka kulkeutuvat kasvoillesi.
  • Heitä käyttämäsi maski roskiin heti käytön jälkeen.

  • Käytä maskia joka on valmistettu puuvillasta, tai silkistä. Puuvilla antaa ihon hengittää paremmin ja silkkinen maski ei hierrä ihoasi niin kovasti. Vältä synteettisiä kankaita, kuten polyesteriä.

Älä käytä samaa maskia yli kolmea tuntia. Vaihda maski puhtaaseen kolmen tunnin käytön jälkeen. Jos mahdollista, puhdista kasvosi.