Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Sekaiho

Sekaiho

Sekaiho on hieman kiiltävä ja herkkä punoitukselle –varsinkin T-alueella, otsa, nenä ja leuka. Posket ovat usein normaalit tai kuivat.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Sekaiho on hieman kiiltävä ja herkkä punoitukselle –varsinkin T-alueella, otsa, nenä ja leuka. Posket ovat usein normaalit tai kuivat.

Sekaihon ominaisuudet:

  • Ihollasi on rasvaisia kohtia, varsinkin T-alueella. 
  • Muut alueet kasvoissasi voivat olla normaalit tai jopa kuivat
  • Huokoset ovat näkyvät rasvoittuvilla alueilla ja/tai ihollasi voi esiintyä tukkeutumia ja mustapäitä.

Sekaihon hoidossa vaikeus on löytää tuotteet jotka antavat iholle kosteutta, tekemättä rasvaisia alueita vielä rasvaisimmiksi. Siksi on suositeltavaa yhdistellä tuotteita sekaihon hoitoon. Tuotteet jotka sisältävät alfahydroksihappoja (AHA) ja A-vitamiinia voivat auttaa sekaihon hoidossa.

Vinkki: Ihon kiiltämisen estämiseksi käytä meikkiä joka imee talia.

Mitkä tuotteet ovat parhaita sekaihon hoidossa?
Puhdista ihosi aamuin illoin LOOkX Derma daily -puhdisusgeelillä.  Sen sisältämä 3% Glykolihappo rauhoittaa tulehdusta ja puhdistaa ihohuokosia.

LOOkX Solution linjan tuotteet (voide ja seerumi) sopivat täydellisesti tasapainoittamaan rasvaisuutta sekaiholla. 

LOOKX Moisture tuotteet (voide ja seerumi) hoitavat kosteusköyhiä alueita. Siksi suosittelemme käyttämään moisture ja  solution linjan tuotteita yhdessä. 

Esimerkiksi käytä LOOkX Solution pore minimiser –seerumia aamuin illoin rasvoittuvilla alueilla esim. T-alueella, sekä LOOkX Moisture voidetta päivä- ja yövoiteena.

LOOkX O2 Relax eye & face –naamio auttaa sinua saamaan rasvaisen ongelma ihon hallintaan. Käytä naamio yhdessä LOOkX Derma AHA-kuorintalappujen kanssa, saat ammattimaisen hoidon omaan kylpyhuoneeseesi.

Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin asia ihosi kanssa askarruttaa!