Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tehokasta ihonhoitoa turvallisuudesta tinkimättä - LOOkX

Tehokasta ihonhoitoa turvallisuudesta tinkimättä - LOOkX

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Mikä on tehokasta ihonhoitoa? Ihonhoidon tehokkuus riippuu aina tuotteessa käytetyistä raaka-aineista ja teknologiasta. LOOkX  -tuotteet hurmaavat tehokkuudellaan ja monikäyttöisyydellään kriittisenkin kosmetiikan käyttäjän. Korkeat aktiiviainepitoisuudet, innovatiivinen ja moderni teknologia ja ihoystävälliset ja turvalliset tuotteet antavat takuuvarmasti tuloksia. Miten Lookx sen tekee?

Monissa LOOkXin tuotteissa on käytetty kasvien kantasoluja, tulevaisuuden raaka-aineita, joiden tehokkuus on omaa luokkaansa. Mitä kasvien kantasolut oikein ovat?

Kasvien kantasolut ovat alkuperäisiä, erilaistumattomia soluja, jotka voivat jakautua lähes loputtomiin. Yksi kantasolu voi sisältää kaiken sen tiedon, jota kokonaiseen kasviin tarvitaan. Kasvin kantasolu on jopa 50-kertaa tehokkaampi, kuin kasvin yksittäisen osan, kuten vaikkapa kasvin siemenestä saatavan uutteen, teho. Kantasolut sisältävät runsaasti vitamiineja, aminohappoja, proteiineja ja mineralaaleja. Kasvien kantasoluteknologia ei kuormita ympäristöä, sillä sen valmistuksesta ei synny jätettä ja se myös säästää vettä ja maaperää. LOOkX  yhdistää kantasoluteknologian peptideihin, jolloin saadaan entistä tehokkaampia ja nopeavaikutteisempia tuotteita. Toisinsanoen tehokasta hoitoa turvallisuudesta tinkimättä. Peptidit ovat lyhyitä aminohappojaketjuja, joista ihon proteiinit, kuten kollageeni ja elastiini, osittain rakentuvat.

Tutustu esimerkiksi LOOkX Anti Aging Sheet Mask- kangasnaamioon  ja Lookx Youth Defence Serumiin, joissa kantasoluteknologiaa on hyödynnetty.

Yhdessä kosmetiikatuotteessa voi olla lukemattomia molekyylejä. Lookxin filosofian mukaan jokaisella tuotteen molekyylillä tulee olla jokin tehtävä ihossa. Suuret molikyylikoot eivät imeydy syvemmälle ihoon, vaan hoitavat sen pintaa, kuten estävät kosteuden haihtumista iholta. Pienemmät molekyylit sen sijaan voivat imeytyä syvemmälle ja niillä on erilaisia ihoon vaikuttavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi hyperpigmentaation eli "maksaläiskien" häivyttäminen.


Innovatiivista teknologiaa

LOOkX -tuotteissa käytetään Time Release-teknologiaa, joka on molekyyliteknologiaa. LOOkX -tuotteissa käytetään suuria pitoisuuksia aktiiviaineita. Suuret pitoisuudet saattavat nostaa raaka-aineelle herkistymisen riskiä, mutta Time Release -teknologian avulla suurten pitoisuuksien riskit minimoidaan. Esimerkiksi retinoli, joka on tutkitusti tehokas raaka-aine ikääntymismuutosten ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, on myös helposti ihoreaktioita ja -ärsytyksiä aiheuttava ainesosa. 

Time Relese -teknologiassa raaka-ainemolekyyli on kuin sipuli, jossa on useita kerroksia. Iholla molekyylin jokainen kerros vapauttaa raaka-ainetta vain vähän kerrallaan. Näin piennetään ihoärsytyksen riskiä ja saadaan huomattavasti pitkäkestoisempi vaikutus. Teknologian avulla on myös mahdollista päästä syvemmälle ihoon. Ihonhoidon tehokkuus yhdistyy näin tutkitusti turvallisiin tuotteisiin.

Retinolituotteiden kuningatar, Lookx Retinol2ndG Serum, on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote, jossa Time Release -teknologiaa on hyödynnetty erittäin toimivalla tavalla.

LOOkXin erityinen innovatiivisuus näkyy tuotteiden monikäyttöisyydessä. Jos et halua täyttää kylpyhuonettasi purnukoilla ja haluat yksinkertaista, mutta tehokasta hoitoa, on LOOkX juuri sinulle tarkoitettu! Esimerkiksi Lookx Amazing Balm on 4in1 -tuote, jolla voit puhdistaa ihosi aamuin illoin, voit käyttää sitä kymmenen minuutin kosteuttavana tai yön yli jätettävänä naamiona, huulivoiteena tai pika-apuna kuiviin kohtiin, on täydellinen tuote myös matkoilla. 

Meikkituotteissa, kuten ripsien kasvua stimuloivassa  Lookx Mascara Boost+ ripsivärissä, yhdistyy ehostamiseen aina myös hoitavuus. LOOkX -tuotteet ovat siis todellisia ihonhoidon monitaitureita!

LOOkXin avulla saat helpon, nopean ja juuri sinun tarpeisiisi ihonhoitorutiinin, jossa tulokset puhuvat puolestaan. Takaamme, että ihastut!