Yleistä

Verkkokauppa on MirTa´s Cosmeticsin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy MirTa´s Cosmetics Oy (3205931-4 Pispalan valtatie 40, 33270 Tampere, 0504756505). MirTa´s Cosmetics pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Voit maksaa ostokset verkkopankissa sekä yleisimmillä korttimaksuilla tai laskua vastaan. Uusilla yritysasiakkailla on mahdollisuus avata yritystili, jolloin tulevat ostokset voi tehdä laskua vastaan. Laskutus on mahdollista luottotietojen tarkistuksen ja luottorajan asettamisen jälkeen. Ensimmäinen tilaus veloitetaan ennakkolaskulla.

Toimitustavat

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Schenker kuljetuspalvelut.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Ennen klo. 12:00 tehdyt tilaukset saattavat lähteä samana päivänä.

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautukset ja reklamaatiot

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta lukuun ottamatta tilannetta, jossa palautuksen syy on toimitusvirhe tai virheellinen tuote. Virheellisistä toimituksista tai tuotereklamaatioista on ilmoitettava viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 vuorokauden sisällä info@mirtascosmetics.fi. Mahdollisista kuljetusvaurioista tulee tehdä merkintä rahtikirjaan kuljettajan läsnä ollessa. Kuljetusvauriosta on ilmoitettava välittömästi, viimeistään 3 vuorokauden sisällä. Rahtiyhtiön korvausvelvollisuus päättyy 7 vuorokauden sisällä, mikäli ilmoitusta ei tehdä ennen sitä. Yksittäisen virheettömän ja ilman merkintää olevan tuotteen palautuksen tai vaihtamisen lähetyskustannukset veloitetaan asiakkaalta ellei ole erikseen toisin sovittu. 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


MirTa´s Cosmetics

 0504756505

info@mirtascosmetics.fi