Verkkokauppa on tarkoitettu kauneusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Rekisteröityminen vaatii yrityksen tai oppilaitoksen tiedot. Emme käsittele ilman näitä tietoja tulleita hakemuksia.

Ihonpuhdistusneste, 500ml
Ihonpuhdistusneste, 500ml
PANDHY’S™

Ihonpuhdistusneste, 500ml

Tuotenumero 980705

Tehokas ja helppokäyttöinen ihonpuhdistuneste sokerointiin.

Saatavuus Varastossa

Tuotetta voidaan käyttää kasvojen ja decolteen puhdistamiseen ennen kasvohoitojen tekemistä, sekä ihon puhdistamiseen ennen depilointia.

Voidaan käyttää myös  meikkien ja epäpuhtauksien puhdistamiseen kasvoilta. Sen lisäetuna on, että tuotetta voidaan käyttää kaikilla ihoalueilla. 

Urean ansiosta se on todella tehokas rasvan poistaja ja samalla urea puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Kamomillauute poistaa rasvaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa soluja uudistumaan. Puhdistusnesteen käyttö ehkäisee myös tulehduksia ja tulehduksen leviämistä. 


VINKKI: Aseta puhdistusnesteessä kostutetut vanulaput väsyneiden silmien päälle ja anna vaikuttaa 4-5 minuuttia. Tämän jälkeen levitä PANDHY’S™ Juvenalis-öljyseosta ohut kerros silmänympärysiholle. Tämä poistaa turvotusta, mustia silmänalusia ja madaltaa juonteita.


Ainesosat (INCI) :Aqua, Urea, Colloidal silver glyserin, Decyl glucose, Polysorbate 20, Chamomilla recutita flower extract, D-Panthenol, Rosa damascena flower water, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Eugenol

Paino:
0.553 kg
Arvostelut 0 arvostelua