Verkkokauppa on tarkoitettu kauneusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Rekisteröityminen vaatii yrityksen tai oppilaitoksen tiedot. Emme käsittele ilman näitä tietoja tulleita hakemuksia.

Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml
Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml
PANDHY’S™

Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml

Tuotenumero 980791

Tehoseerumi akneiholle.

Saatavuus Varastossa

Sekoituksessa on antiseptisenä aineena tunnettua mustaa kuminaa sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi. Seos sisältää myös hamppua, joka sisältää runsaasti linoleenihappoa (LA) ja gammalinoleenihappoa (GLA) sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kliiniset tutkimukset todistavat että ne ovat erittäin tehokkaita aknen käsittelyssä. Gammalinoleenihappo on erittäin tärkeä elementti soluseinämissä. 

Sinisen kamomillan sisältämä azuleeni ja teepuuöljy ovat verrattomia antibakteerisia ainesosia, jotka tuhoavat myös viruksia.

VINKKI: Mikäli kärsit aknesta, on Purity-öljystä ja Georgikon mudasta tehty naamio oikea ihmeiden tekijä.  Suosittelemme öljyn levittämistä ongelmakohdille yöksi. Sekoitettuna päivävoiteeseen sen rauhoittavat ja parantavat ominaisuuden vaikuttavat myös koko päivän.

Ainesosat (INCI) :nigella sativa (black cumin) seed oil, cannabis sativa (hemp) seed oil, arachis hypogaea (peanut/földimogyorô) oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, lavandula angustifolia oil, chamomilla recutita flower extract, limonene, linalool, geraniol, citronellol


Paino:
0.11 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet