Verkkokauppa on tarkoitettu kauneusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Rekisteröityminen vaatii yrityksen tai oppilaitoksen tiedot. Emme käsittele ilman näitä tietoja tulleita hakemuksia.

Skinrenew öljy, 30 ml
Skinrenew öljy, 30 ml
PANDHY’S™

Skinrenew öljy, 30 ml

Tuotenumero 980738

C-vitamiiniseerumi josta on erityisesti hyötyä väsyneelle, auringon vahingoittamalle tai ikääntyvälle iholle sekä couperosaan.

Saatavuus Varastossa

Skinrenew Remedy -öljyssä on huima määrä C-vitamiinia  joka mm. tuhoaa vapaita radikaaleja parantaen ihossa olevia vaurioita, aktivoi soluja, ehkäisee ja vaalentaa pigmenttimuutoksia, silottaa, pehmentää sekä kirkastaa ihoa. C-vitamiini sopii kaikille ihotyypeille. 

Kaikki tuotteen ainesosat ovat selluliitin tuhoajia ja ihoa uudistavia. Sitruunaöljy parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, fenkoliöljy (Foeniculum vulgare dulce) toimii myrkkyjä poistavana katalysaattorina ja parantaa lihaskuntoa, sypressiöljy (Cupressus) säätelee talineritystä ja vahvistaa sidekudosta, appelsiiniöljy (Citrus Aurantium) edistää lymfaverenkiertoa ja estää nesteen kertymistä soluihin.

VINKKI: Sekoita PANDHY’ S™ Sparoma suolaa ja PANDHY’ S™ SigmaLine vaahtoa suhteessa 1:1 ja kuori vartalosi. Kuorinnan jälkeen levitä SkinRenew öljyä ongelmakohdille. Todella tehokas selluliittikuorinta.

Ainesosat (INCI): prunus armeniaca kernel oil, citrus aurantium amara flower oil, citrus limon fruit oil, cupressus sempervirens oil, foeniculum vulgare oil, limonene, citral, linalool

Paino:
0.048 kg
Arvostelut 0 arvostelua