Aurinkopuuteri aurinkosuojalla
Aurinkopuuteri aurinkosuojalla
LOOkX

Aurinkopuuteri aurinkosuojalla

Tuotenumero 183SPFE

Tämä hieno aurinkopuuteri antaa kasvoille, kaulaan ja dekolteelle terveen, kultaisen hehkun, kuten myös tarpeellisen UV-suojan.

Saatavuus Varastossa

LOOkX Aurinkopuuteri aurinkosuojalla suorastaan katoaa hyllyiltä joka kesä ja kysyntä säilyy koko loppuvuoden. Tämä hieno aurinkopuuteri antaa kasvoille, kaulaan ja dekolteelle terveen, kultaisen hehkun, kuten myös tarpeellisen UV-suojan. Koostumus sisältää keskivahvan aurinkosuojan, E-vitamiinia (voimakas antioksidantti, joka taistelee ihon vanhenemista vastaan) ja kosteuttavia aineosia. Kiiltävät alueet saavat kestävän mattapinnan ja iho jää tasaisen sävyiseksi ja kauniiksi.

VINKKI:

Lisää LOOkX Sun Protector vasta viimeiseksi, päivittäisten ihonhoitotuotteiden, tai meikkipohjan jälkeen käyttämällä puuterihuiskua, joka tulee mukana, tai LOOkX- puuterisivellintä. Lisää useita kertoja päivässä saadaksesi extrasuojan auringolta. Voidaan käyttää myös pelkästään poskille poskipunana. Muistathan että tuote ei korvaa päivittäistä aurinkosuojausta, vaan tukee sitä.

EDUT

  • Pitää yllä tervettä, lämmintä ulkonäköä
  • Sulautuu ihoon, jotta lopputulos olisi luonnollisempi
  • Antaa keskitason UV-suojan
  • Aurinkopuuteri ja poskipuna
  • Kosteuttavat ainesosat ja antioksidantit antavat luonnollisen suojan ikääntymistä vastaan


INCI: Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Silica, Magnesium Stearate, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, Cera Alba, Dehydroacetic Acid May contain: C.I.77891, C.I.77492, C.I.77491, C.I.77499

Arvostelut 0 arvostelua