Cosmix terra savikokoelma 5x5g
Cosmix terra savikokoelma 5x5g
PANDHY’S™

Cosmix terra savikokoelma 5x5g

Viisi savea, erilaisiin iho-onglemiin.

Saatavuus Tulossa pian!
Tuote on tilapäisesti loppunut.

TERRA setti on valikoima, joka sisältää viisi erilaista savea joilla on erilaiset ominaisuudet. Savet voidaan käyttää suoraan iholle tai sekoittaa CosMix –pohjatuotteisiin.

TERRA savet tulevat Santa Catarinasta –Brasiliasta. Valmistusmenetelmä on COSMOS & ECOCERT hyväksytty. Savet ovat aurinkokuivattuja, ne jauhetaan ilman ihmiskosketusta ja mikrobiologiseen puhdistukseen käytetään lämpöpulsseja.

Savi on mineraalipohjainen luonnollinen raaka-aine, joka koostuu erittäin pienistä silikaattihiukkasista sekä useista mikromineraaleista.

Tämä kivennäisaine voi sisältää erityyppisiä silikaatti- ja metallikonsentraatioita, kuten: titaani, magnesium, kupari, sinkki, alumiini, kalsium, kalium, nikkeli, mangaani, litium, natrium ja rauta.

Koska tämä raaka-aine on 100% luonnollista alkuperää, erien väreissä voi olla eroja, väri ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen ja laatuun.

Käyttö:

Kasvonaamio, sekoita yksi savi pussi (5g) 6 pumppaukseen (n.15ml) CosMix naamiopohjaan, levitä kasvoille. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Kaikkia savia voidaan sekoittaa myös keskenään, riippuen ihon tarpeista.

Vartalonaamio, sekoita kaksi savi pussi (10g) 12 pumppaukseen (n.30 ml) CosMix naamiopohjaan, levitä kasvoille. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Kaikkia savia voidaan sekoittaa myös keskenään, riippuen ihon tarpeista.

BLENCH, Kirkastava

MATTE, Rasvoittuvalle iholle

REPAIR, korjaava ja suojaava

TENSOR, Kiinteyttävä

DETOX, myrkkyjä poistava

INGREDIENTS (INCI): Kaolin

Arvostelut 0 arvostelua