Epic suihkugeeli
Epic suihkugeeli
Avgerinos

Epic suihkugeeli

Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Epic parfyymistamme.

Saatavuus Varastossa

Tämä suihkugeeli on enemmän kuin pelkkä puhdistustuote – se tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän puhdistusta, kosteutusta ja unohtumatonta tuoksuelämystä, joka kestää pitkään.


Alkutuoksu: Vihreä mandariini ja Greippi avaavat suihkuseikkailusi raikkaalla ja eloisalla sävyllä. Tämä alkutuoksu on kuin aurinkoinen päivä, joka valaisee aamusi ja herättää aistisi.


Sydäntuoksu: Jasmiini, mausteet ja meripihka syventävät suihkunautintoasi. Jasmiini ja mausteet luovat hienostunutta kerroksellisuutta, kun taas meripihka tuo mukanaan aistillista lämpöä ja syvyyttä.


Pohjatuoksu: Setripuu, Balsamiko ja Vanilja jäävät mukanasi pitkäksi aikaa. Nämä tuoksunuotit ovat kuin lämmin halaus ihollesi, antaen sille syvyyttä ja pehmeyttä. Setripuu ja balsamiko luovat maanläheistä eleganssia, kun taas vanilja tuo suloista lämpöä.


Tämä suihkugeeli on päivittäinen ilo, joka tarjoaa sinulle puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi myös kestävän ja ihanan tuoksukokemuksen. Koko 300ml varmistaa, että voit nauttia tästä hemmottelusta pitkään ja antaa ihosi nauttia tuoksujen ja hoidon yhdistelmästä.

Paino:
0.362 kg
Arvostelut 0 arvostelua