Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Epic suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Epic parfyymistamme.

Tuotekuvaus

Tämä suihkugeeli on enemmän kuin pelkkä puhdistustuote – se tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän puhdistusta, kosteutusta ja unohtumatonta tuoksuelämystä, joka kestää pitkään.


Alkutuoksu: Vihreä mandariini ja Greippi avaavat suihkuseikkailusi raikkaalla ja eloisalla sävyllä. Tämä alkutuoksu on kuin aurinkoinen päivä, joka valaisee aamusi ja herättää aistisi.


Sydäntuoksu: Jasmiini, mausteet ja meripihka syventävät suihkunautintoasi. Jasmiini ja mausteet luovat hienostunutta kerroksellisuutta, kun taas meripihka tuo mukanaan aistillista lämpöä ja syvyyttä.


Pohjatuoksu: Setripuu, Balsamiko ja Vanilja jäävät mukanasi pitkäksi aikaa. Nämä tuoksunuotit ovat kuin lämmin halaus ihollesi, antaen sille syvyyttä ja pehmeyttä. Setripuu ja balsamiko luovat maanläheistä eleganssia, kun taas vanilja tuo suloista lämpöä.


Tämä suihkugeeli on päivittäinen ilo, joka tarjoaa sinulle puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi myös kestävän ja ihanan tuoksukokemuksen. Koko 300ml varmistaa, että voit nauttia tästä hemmottelusta pitkään ja antaa ihosi nauttia tuoksujen ja hoidon yhdistelmästä.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: EPSG
Paino: 0.362 kg