Derma Effect Miracle Peel 150ml -happokuorinta
Derma Effect Miracle Peel 150ml -happokuorinta
LOOkX

Derma Effect Miracle Peel 150ml -happokuorinta

Tuotenumero 0164XL

Ainoastaan ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Derma Effect Miracle- kuorinta on intensiivisin kemiallinen kuorinta.

Saatavuus Varastossa

Ainoastaan ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Derma Effect Miracle- kuorinta on intensiivisin kemiallinen kuorinta LOOkX- ihonhoitovalikoimassa ja sitä saavat käyttää vain koulutetut LOOkX- ammattilaiset. Tämä kuorinta aktivoi ihon uusiutumista ja tekee ihosta säteilevän.

Toiminta

  • Intensiivisin AHA- kuorinta
  • Imeytyy syvälle dermikseen
  • Toimii vielä 30-60 minuuttia hoidon jälkeen
  • Voidaan käyttää sarjahoitona (4-6 kertaa)
  • pH 3.0
  • Käytä jälkihoitona LOOkX Multitasker- voidetta palauttamaa ihon pH- taso
  • 30% luonnollisia happoja

Käyttö

Valmistele iho LOOkX Derma Daily- puhdistajalla ja LOOkX Derma- tyynyillä saadaksesi paremman tuloksen. Varmista, että iho on täysin kuiva, sillä kosteus voi vaikuttaa kuorinnan tehoon. Levitä geeli iholle naamiosiveltimellä tai lääkeharsolla ja anna vaikuttaa 5 20 minuuttia. Varmista, että olet poistanut kaiken geelin ennenkuin levität LOOkX Multitaskerin.

HUOM! Tuotteita, jotka sisältävät AHA: ta (alfahydroksihappoja) ei suositella käytettäväksi herkälle tai silmänympärysiholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, äläkä käytä tuotetta silmämeikin poistoon. Altistumista auringolle on varottava kaikkien AHA- hoitojen jälkeen, käytä vähintään aurinkosuojakerrointa SPF 30.

Aktiiviaineet

- Omenahappo, jota saadaan omenoista ja kirsikoista. Parantaa ihon kosteustasapainoa ja elastisuutta. Kevyesti hiovan vaikutuksen ansiosta juonteet ja rypyt madaltuvat, pigmentaatio vaalenee ja ihosta tulee säteilevä.

- Glykolihappo, joka liuottaa solujen sisäistä sementtiä. Se poistaa kuolleet ihosolut ja sillä on huokosia puhdistavia vaikutuksia. Tämä varmistaa tasaisen ja kirkastuneen ihon. Se lisää myös aktiiviaineiden läpäisykykyä hoidon aikana.

- Maitohappo säätelee ihon pH:ta, jotta aktiiviaineet läpäisevät ihon paremmin. Se stimuloi solujen uudistumisprosessia, kosteuttaa ihoa, pehmentää ja kirkastaa ihon sekä tasoittaa ihon rakennetta.

- Tomaatin kantasolut suojaavat ihosoluja saateilta, vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se pidentää solujen elinkaarta ja vahvistaa solun ulkoisia rakenteita.

Arvostelut 0 arvostelua