Epic Eau De parfym, 100ml
Epic Eau De parfym, 100ml Epic Eau De parfym, 100ml Epic Eau De parfym, 100ml
Avgerinos

Epic Eau De parfym, 100ml

Maskuliininen sekoitus mandariinia, greippiä, vaniljaa, mausteita ja setriä.

Saatavuus Varastossa

Epic tuoksu on kuin matka jännittäviin seikkailuihin ja houkutteleviin kokemuksiin.


**Alkutuoksu: Vihreä mandariini ja pirteä greippi** herättävät aistit eloon ensimmäisestä hetkestä lähtien. Kuin raikas aamuilma, tämä alkutuoksu virkistää ja valaisee päivääsi, tuoden mukanaan elinvoimaa ja energisyyttä.


**Sydäntuoksu: Jasmiini, mausteet ja lämmin meripihka** muodostavat lumoavan yhdistelmän, joka kutsuu sinut syvemmälle tuoksujen maailmaan. Tämä harmoninen sekoitus herättää aistillisuuden ja houkuttelevuuden tunteen, samalla kun mausteet antavat lisäkerroksia mysteerille.


**Pohjatuoksu: Setripuu, Balsamiko ja Vanilja** luovat vahvan ja pysyvän jälkivaikutelman. Kuvittele metsän rauha ja vaniljan lämpö yhdessä - tämä pohjatuoksu jättää jäljen, joka syvästi koskettaa ja vie sinut matkalle luonnon syleilyssä.


Tämä hajuvesi on enemmän kuin tuoksu – se on tarina. Tarina sinusta, joka valitset elää täysillä ja nauttia jokaisesta hetkestä. Olitpa sitten lähdössä seikkailuun tai valmistautumassa erityiseen tilaisuuteen, tämä hajuvesi on täydellinen kumppani matkallasi kohti unohtumattomia hetkiä. Tilaa omasi ja anna tuoksun viedä sinut mukanaan.

Paino:
0.286 kg
Arvostelut 0 arvostelua