Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Oudo suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Oudo parfyymistamme.

Tuotekuvaus

Hemmottele itseäsi päivittäin suihkugeelin avulla, joka tarjoaa enemmän kuin puhdistusta – se antaa ihollesi unohtumattoman tuoksukokemuksen ja tehokasta kosteutusta.


Alkutuoksu: Suitsukemarja avaa suihkuelämyksesi mystisellä ja suitsuvalla vivahteella. Tämä ensimmäinen tuoksu on kuin salaisuuksia täynnä oleva kirja, joka kutsuu sinut sisään ja valmistaa sinua seikkailuun.


Sydäntuoksu: Oud-puu, Setripuu ja Sahrami syventävät suihkunautintoasi. Nämä tuoksunuotit tuovat mukanaan maanläheistä ja lämpimän mausteista sävyä, luoden kerroksellisen tunnelman. Tämä osa tuoksua on kuin kävely metsässä, jossa puut kertovat tarinoita vuosisatojen takaa.


Pohjatuoksu: Meripihka, Nahka, Tammi sammal ja Santelipuu jättävät ihosi tuoksuvaksi pitkäksi aikaa. Nämä sävyt ovat kuin lempeä halaus, joka kutsuu sinut lämpimän sylin sisään. Meripihka ja nahka antavat syvyyttä ja aistillisuutta, kun taas tammi sammal ja santelipuu luovat pohjan, joka kestää koko päivän.


Tämä suihkugeeli ei ole vain puhdistusaine – se on päivittäinen nautinto, joka hellii ihoasi, tarjoaa kosteutusta ja antaa kestävän ja ainutlaatuisen tuoksukokemuksen. 300 ml:n koko takaa pitkäaikaisen nautinnon, joka voi olla osa päivittäistä rentoutumistasi ja hemmotteluhetkiäsi.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 0.362 kg