Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Lock suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Lock parfyymistamme.

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Tervetuloa päivittäiseen hemmotteluun suihkugeelin avulla. Tämä suihkugeeli tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän puhdistuksen - se antaa ihollesi kosteutta, ja sen uskomattoman ihanan ja kestävän tuoksun avulla voit nauttia joka hetkestä suihkussa.


Alkutuoksu: Sitrus ja Kahvi avautuvat suihkussa raikkaalla ja elävöittävällä tuoksulla. Sitruksen pirteä raikkaus yhdistyy kahvin syvään tuoksuun, luoden täydellisen alun päivittäiselle rentoutumisellesi.


Sydäntuoksu: Lämpöiset mausteet ja tonkapavut syventävät suihkuelämystäsi. Nämä lämpimät mausteet tulevat esiin kuin pehmeä halaus, kun tonkapavut lisäävät tuoksuun makeutta ja miellyttävyyttä.


Pohjatuoksu: Vanilja, Vetiveriheinä ja Myski jäävät mukanasi pitkäksi aikaa. Vanilja antaa suihkulle makean pehmeyden, vetiveriheinä luo maanläheisen tunnelman, ja myski antaa ihollesi hienovaraista aistillisuutta.


Tämä suihkugeeli ei ole vain pesutuote - se on päivittäinen nautinto, joka tarjoaa puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi myös uskomattoman tuoksukokemuksen. 300ml:n koko takaa pitkäaikaisen ilon, joka voi olla osa päiväsi rentoutumista ja hemmottelua.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 0.362 kg