Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Dash suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Dash parfyymistamme.

Tuotekuvaus

Tämä suihkugeeli on enemmän kuin pelkkä puhdistustuote – se tarjoaa sinulle monipuolisen elämyksen, joka sisältää puhdistuksen lisäksi kosteutusta ja unohtumattoman tuoksukokemuksen.


Alkutuoksu: Sitruuna, Mandariini ja Bergamotti avaavat suihkuseikkailusi raikkaalla ja eloisalla sävyllä. Tämä alkutuoksu on kuin aurinkoinen päivä, joka herättää aistisi ja valaisee päiväsi.


Sydäntuoksu: Liljat, Mangolia ja Vihreät lehdet syventävät suihkunautintoasi. Liljojen ja mangolian pehmeä kukkaistuoksu yhdistyy vihreiden lehtien raikkauteen, luoden harmonisen ja luonnollisen tunnelman.


Pohjatuoksu: Meripihka, Myski ja Puu jäävät mukanasi pitkään. Meripihkan ja myskin aistilliset sävyt sekoittuvat puun lämpöön, jättäen ihollesi ihanan ja kestävän tuoksun.


Tämä suihkugeeli on päivittäinen nautinto, joka puhdistaa ja kosteuttaa ihoasi samalla kun se antaa sinulle mahdollisuuden kokea tuoksujen taikaa. Koko 300ml takaa pitkäaikaisen käytön ja tuoksunautinnon, ja voit nauttia siitä joka päivä kuin pienestä hemmotteluhetkestä itsellesi.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 0.362 kg