Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Ego suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Ego parfyymistamme.

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Tämä suihkugeeli tekee paljon enemmän kuin pelkän puhdistuksen – se tarjoaa monipuolisen ja ihastuttavan kokemuksen ihollasi.


Alkutuoksu: Bergamotti, Sitruuna ja Myskisalvia avaavat suihkuseikkailusi raikkaalla ja eloisan virkistävällä sävyllä. Tämä ensimmäinen hetki on kuin aurinkoinen aamu, joka kutsuu sinut valoisalla energiallaan.


Sydäntuoksu: Meri, Laventeli, Jasmiini, Timjami ja Iris syventävät suihkunautintoasi. Kuvittele astuvasi meren rantaan, kun tuulet tuovat mukanaan merellisen raikkauden ja laventelin rauhoittavan kosketuksen. Jasmiini ja timjami antavat kukkaista pehmeyttä, kun taas iris lisää tyylikästä hienostuneisuutta.


Pohjatuoksu: Amberpuu, Patchouli ja Vetiveriaheinä jäävät mukanasi koko päiväksi. Nämä sävyt ovat kuin pehmeä halaus ihollesi, antaen lämpöä ja syvyyttä. Amberpuun, patchoulin ja vetiveriaheinän yhdistelmä luo ihollesi unohtumattoman ja kestävän tuoksukokemuksen.


Tämä suihkugeeli on enemmän kuin vain pesutuote – se on päivittäinen nautinto, joka puhdistaa, kosteuttaa ja kruunaa ihosi ihanalla tuoksulla. Koko 300ml riittää pitkäaikaiseen hemmotteluun, tarjoten joka päivä tilaisuuden nauttia tuoksujen ja hoidon yhdistelmästä.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 0.362 kg