Multi Mol Hya-Gel, 30ml
Multi Mol Hya-Gel, 30ml
PANDHY’S™

Multi Mol Hya-Gel, 30ml

Tuotenumero 980921

Persikkavesipohjainen hyaluroniseerumi joka toimii ihon superkosteuttajana.

Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

PANDHY’S™- Multi Mol Hya- geeli sisältää sekoituksen neljää erilaista hyaluronihappoa ja persikkavettä, jotka on suunnattu ihon eri kerroksille. Toinen pääainesosa on natriumhyaluronaatin ristipolymeeri, ainutlaatuinen ristisidoksinen hyaluronihapon muoto, joka kuljettaa vettä ja vesiliukoisia aktiiviaineita ihoon geelimäisen, tasapainoisen rakenteensa ansiosta.

Molekyylimassaltaan suuri hyaluronihappo kosteuttaa ihon päällimmäisiä kerroksia kun taas massaltaan pienempi happo tunkeutuu epidermiksen syvempiin ihon kerroksiin, auttaen samalla muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.
Käyttämämme persikkavesi on valmistettu hedelmälihasta alipainehöyrystämällä. Tämä menetelmä jättää hedelmän arvokkaat ominaisuudet koskemattomiksi.
Tuoreella persikkamehulla on pehmentävä ja virkistävä vaikutus ihoon. Hedelmän A-, B3-, C-, E- ja K-vitamiinipitoisuus auttaa uudistamaan ihoa. Persikkamehun makea, hedelmäinen ja hienostunut tuoksu virkistää mieltä, samalla kun se hoitaa ja ravitsee ihoa antaen sille säteilevää hehkua.
Ohjeet:
Käytetään puhdistuksen jälkeen, ennen muita ihohoitoja. Levitä (4-6 tippaa) kauttaaltaan kasvoille ja kaulalle. Suositellaan käytettäväksi kerran päivässä, osana aamun ihonhoitorutiinia. Ampulli voidaan tarvittaessa sulkea uudelleen käytön jälkeen.

Ainesosat (INCI): prunus persica fruit water, sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed sodium hyaluronate, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua, pentylene, glycol

Arvostelut 0 arvostelua