Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Taboo suihkugeeli

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Suihkugeeli jonka tuoksu saadaan maskuliinisesta Taboo parfyymistamme.

Tuotekuvaus

Koe päivittäinen hemmotteluhetki suihkugeelin parissa, joka tarjoaa sinulle enemmän kuin vain puhdistuksen – se antaa ihollesi elämyksellisen tuoksuelämyksen ja kosteutusta.


Alkutuoksu: Hesperites ja Mausteet avaavat suihkuelämyksen raikkaalla ja eloisan piristävällä sävyllä. Hesperites tuo mieleen auringonpaisteen ja sitrushedelmät, kun mausteet lisäävät särmää ja kutsuvat sinut mukaan seikkailuun.


Sydäntuoksu: Jasmiini, Orvokki, Nahka ja Puu syventävät suihkunautintoasi. Kukkien pehmeyttä tuovat jasmiini ja orvokki, kun taas nahka ja puu lisäävät lämpöä ja maanläheisyyttä. Tämä tuoksuvaihe on kuin kävely metsässä, jossa voit tuntea luonnon syleilyn ja rauhan.


Pohjatuoksu: Meripihka, Tonka pavut ja Papryruskaisla jättävät ihollesi pitkäkestoisen vaikutuksen. Meripihka ja tonka pavut luovat pehmeää ja makeaa lämpöä, kun papryruskaisla tuo syvyyttä ja mysteerin vivahteen. Tämä osa tuoksua on kuin tarina, joka kestää pitkään ja kertoo omaa tarinaansa ihollasi.


Tämä suihkugeeli on enemmän kuin vain pesutuote – se on päivittäinen nautinto, joka puhdistaa, kosteuttaa ja antaa ihollesi unohtumattoman ja kestävän tuoksukokemuksen. Koko 300ml antaa sinulle tilaisuuden nauttia tästä hemmottelusta pitkään ja antaa aisteillesi ainutlaatuisen elämyksen.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 0.359 kg