GEORGIKON MUTA, 1kg
GEORGIKON MUTA, 1kg
PANDHY’S™

GEORGIKON MUTA, 1kg

Tuotenumero 980720

Parantava muta kasvaa erityisellä niittynummella. Muta on todellinen harvinaisuus ja Unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä sen ainutlaatuisuudesta.

Saatavuus Varastossa

Parantava, luonnollisesti vahva Hévíz-terveyslähde sisältää vesiä 7 lähteestä, jotka olivat suosittuja jo roomalaisten keskuudessa ja he käyttivät niitä parantamiseen. Parantava muta kasvaa erityisellä niittynummella. Muta on todellinen harvinaisuus ja Unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä sen ainutlaatuisuudesta.

Oikeutetusti sitä kutsutaan mutien “ mustaksi timantiksi”. Tämä orgaaninen niittynummimuta on hyvin arvostettu lääketieteessä ja kosmetiikassa sen korkean humushappopitoisuuden ansiosta ja myös uskomattoman korkeasta mineraali ja hivenaineiden määrästä.

Säännöllisellä käytöllä kehomme saa rakennusaineet, mineraalit, mikro- ja makroelementit jotka voidaan imeyttää suoraan hoidettavalle alueelle, joten ne ovat intergoitu soluille parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhdistelmällä on luonnollisia fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia vaikutuksia jotka ovat erittäin hyödyllisiä ihon ja kudosten solujen uusiutumiseen, vähentäen tulehduksia, turvotuksia ja puhdistaen kudoksia myrkyistä. Lämpö laajentaa hiussuonia, toimii ravinteiden ja hapen kuljettajana, mikä tekee niistä kestävämpiä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lämpö myös auttaa mutaa imeytymään suuriltakin alueilta joka takaa paremman ja kestävämmän hyvinvoinnin. Säännöllisellä käytöllä saadaan luonnollinen immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan.

Vinkki: Muta on käyttövalmis ja voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä. Siihen voidaan sekoittaa muita tuotteita halutun lopputuloksen mukaan, josta alla muutama nautittava vinkki.

Mutakylpy: Lisää 2,5dl mutaa n. 40°C asteiseen veteen. Nauti kylvystä 20 minuuttia, nouse kylvystä jätä muta huuhtelematta ja kietoudu pyyhkeeseen, lepää vielä 20 minuuttia. Sen jälkeen pese itsesi SigmaLine puhdistusvaahdolla, kuori SPAROMA suolalla, kuivaa iho ja lopuksi levitä Rathany-kosteusvoidetta.

Mutasauna: Levitä muta vielä hieman kostealle iholle suihkun jälkeen. Saunan paras lämpötila tälle on n.70°C ja kosteus 30-40. Mene saunaan noin 15-20 minuutiksi, ota kylmä suihku ja 10-15 minuutin tauko kahden saunakerran välissä.


Ainesosat(INCI): peat (turve)

Paino:
1.157 kg
Arvostelut 0 arvostelua