GEORGIKON MUTA, 5kg
GEORGIKON MUTA, 5kg
PANDHY’S™

GEORGIKON MUTA, 5kg

Tuotenumero 980720K

Parantava muta kasvaa erityisellä niittynummella. Muta on todellinen harvinaisuus ja Unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä sen ainutlaatuisuudesta.

Saatavuus Varastossa

Parantava, luonnollisesti vahva Hévíz-terveyslähde sisältää vesiä 7 lähteestä, jotka olivat suosittuja jo roomalaisten keskuudessa ja he käyttivät niitä parantamiseen. Parantava muta kasvaa erityisellä niittynummella. Muta on todellinen harvinaisuus ja Unkarilaiset ovat hyvin ylpeitä sen ainutlaatuisuudesta.

Oikeutetusti sitä kutsutaan mutien “ mustaksi timantiksi” , tämä orgaaninen niittynummi muta on hyvin arvostettu lääketieteessä ja kosmetiikassa sen korkean humushappo pitoisuuden ansiosta ja myös uskomattoman korkeasta mineraali ja hivenaineiden määrästä.

Säännöllisellä käytöllä kehomme saa rakennusaineet, mineraalit, mikro- ja makroelementit jotka voidaan imeyttää suoraan hoidettavalle alueelle, joten ne ovat intergoitu soluille parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhdistelmällä on luonnollisia psykiaalisia, kemikaalisia ja biologisia vaikutuksia jotka ovat erittäin hyödyllisiä ihon ja kudosten solujen uusiutumiseen, vähentäen tulehduksia, turvotuksia ja puhdistaen kudoksia myrkyistä. Lämpö laajentaa hiussuonia, toimii ravinteiden ja hapen kuljettajana, mikä tekee niistä kestävämpiä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Lämpö myös auttaa mutaa imeytymään suuriltakin alueilta joka takaa paremman ja kestävämmän hyvinvoinnin. Säännöllisellä käytöllä saadaan luonnollinen immuunijärjestelmän vastustuskyky kasvamaan.

VINKKI: Muta on käyttövalmis ja voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä. Siihen voidaan sekoittaa muita tuotteita halutun lopputuloksen mukaan, alla muutama nautittava vinkki

Mutakylpy: Lisää 2,5dl mutaa n. 40°C asteiseen veteen. Nauti kylvystä 20 minuuttia, nouse kylvystä jätä muta huuhtelematta ja kietoudu pyyhkeeseen, lepää vielä 20 minuuttia. Sen jälkeen pese itsesi SigmaLine vaahdolla, kuori SPAROMA suolalla, kuivaa iho ja lopuksi levitä Rathany-kosteusvoidetta.

Muta Sauna: Levitä muta vielä hieman kostealle iholle suihkun jälkeen. Saunan paras lämpötila tälle on n.70°C ja kosteus 30-40. Mene saunaan noin 15-20 minuutiksi, ota kylmäsuihku ja 10-15 minuutin tauko kahden sauna kerran välissä.


Ainesosat(INCI): peat (turve)

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua