Ihonpuhdistusneste, 500ml
Ihonpuhdistusneste, 500ml
PANDHY’S™

Ihonpuhdistusneste, 500ml

Tuotenumero 980705

Tehokas ja helppokäyttöinen ihonpuhdistuneste sokerointiin.

Saatavuus Varastossa

Tuotetta voidaan käyttää kasvojen ja decolteen puhdistamiseen ennen kasvohoitojen tekemistä, sekä ihon puhdistamiseen ennen depilointia.

Voidaan käyttää myös  meikkien ja epäpuhtauksien puhdistamiseen kasvoilta. Sen lisäetuna on, että tuotetta voidaan käyttää kaikilla ihoalueilla. 

Urean ansiosta se on todella tehokas rasvan poistaja ja samalla urea puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Kamomillauute poistaa rasvaa ja rauhoittaa ihoa, sekä auttaa soluja uudistumaan. Puhdistusnesteen käyttö ehkäisee myös tulehduksia ja tulehduksen leviämistä. 


VINKKI: Aseta puhdistusnesteessä kostutetut vanulaput väsyneiden silmien päälle ja anna vaikuttaa 4-5 minuuttia. Tämän jälkeen levitä PANDHY’S™ Juvenalis-öljyseosta ohut kerros silmänympärysiholle. Tämä poistaa turvotusta, mustia silmänalusia ja madaltaa juonteita.


Ainesosat (INCI) :aqua, urea, gluconolactone, glycerin, decyl glucoside, sodium benzoate, polysorbate 40, chamomilla recutita (chamomile) flower extract, silver citrate, citric acid, panthenol, calcium gluconate, rosa damascena (rose) flower water 

Paino:
0.553 kg
Arvostelut 0 arvostelua