Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

PANDHY’S™ LIUSKAMENETELMÄKOULUTUS

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Patentoitu menetelmä ammattilaisille jotka haluavat sokerin edut liuskamenetelmällä. Se antaa monelle mahdollisuuden käyttää nykyaikaisen sokerin upeita etuja.

Tuotekuvaus

PANDHY’S™ Sweet & Easy™ depilaatio menetelmä on nopea ja yksinkertainen. Sitä käytetään melkein kuin vahaa, mutta se on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin PANDHY’S™ käsitekniikalla tehty depilaatio. Jopa lyhyet karvat voidaan poistaa myötäkarvaan.

  • Makea – koska se on tehty sokerista ja vedestä, se on täysin hypoallergeeninen. Niin luonnollinen, että voit jopa syödä sitä!
  • Paras - koska se on tehokas ja sitä voidaan käyttää kaikille iho- ja karvatyypeille, karvan paksuudesta ja pituudesta riippumatta.
  • Täydellinen – koska se ei ole kuumaa, elävät solut eivät tartu siihen. Se ei traumatisoi ihoa tai karvatuppeja eikä katko karvaa. Se on nopea ja siisti!

Salaisuus piilee joustavuudessa: joustava sokerigeeli ja joustava FlexEpil™-liuska, jolla geeli poistetaan. Joustavuuden ansiosta poisto tehdään myötäkarvaan ja poisto aiheuttaa vähemmän epämukavuutta.
PANDHY’S™ Sweet & Easy™ on saatavilla joko purkissa, josta se levitetään spaattelilla tai patruunassa jossa on erityinen levityspää.


Arvostelut

  0 arvostelua