PreDePeel entsymaattinen kuorinta 300g
PreDePeel entsymaattinen kuorinta 300g
PANDHY’S™

PreDePeel entsymaattinen kuorinta 300g

Tuotenumero 980889

Entsymaattinen jauhe ihon puhdistukseen ja rasvanpoistoon.

Saatavuus Varastossa

Suositellaan ensisijaisesti käytettäväksi ihon valmisteluun ennen sokeridepilaatiota. PreDePeel-jauhe on erinomainen apu rasvoittuvan ja keratinisoituneen (paksuuntuneen) ihon tehokkaaseen karvanpoistoon. Papaija- ja ananasuute, sekä papaiinientsyymi, tekevät jauheesta intensiivisen rasvanpoistajan. Noiden ainesosien käyttö säästeliäästi takaa sen, että jauhe ei supista kudoksia, vaan jättää jälkeensä puhtaat, avoimet ihohuokoset.

Käyttö: Kostuta iho PANDHY'S™- ihonpuhdistusnesteellä. Voit käyttää myös PANDHY'S™-kukkavesiä, jotka eivät supista kudoksia. Levitä pieni määrä jauhetta kostealle iholle, vaahdota ja hiero iholle pyörivin liikkein käyttäen kämmeniä, tai PANDHY'S™ -Cleaning Massage- tyynyä, jota suositellaan sisäänkasvaneille karvoille, ongelmaiholle jne. Ihoa ei tarvitse pyyhkiä tai huuhtoa, vaan kuivattu iho voidaan lähes välittömästi talkita ja sokeroida.

Ainesosat (INCI): fructose, talc, sorbitol, sodium lauroyl glutamate, zea mays starch, carica papaya fruit extract, ananas sativus fruit extract, papain 


Paino:
0.341 kg
Arvostelut 0 arvostelua