Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml
Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml
PANDHY’S™

Purity S.O.S Öljyseos, 100 ml

Tuotenumero 980791

Tehoseerumi akneiholle.

Saatavuus Varastossa

Sekoituksessa on mustaa kuminaa antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi ja hamppua joka sisältää runsaasti linoleenihappoa (LA) ja gammalinoleenihappoa (GLA) tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kliiniset tutkimukset todistavat että ne ovat erittäin tehokkaita aknen käsittelyssä. Gammalinoleenihappo on erittäin tärkeä elementti solunseinämissä. Se on myös tehokas hoito niveltulehduksille, tulehdusperäisille taudeille ja haavoille.

Sinisen kamomillan sisältämä azuleeni ja teepuuöljy ovat verrattomia antibakteerisia ainesosia, jotka tuhoavat myös viruksia.

Vinkki: Jos kärsit aknesta, niin hierontasokerista ja Purity öljystä tehty naamion on oikea ihmeiden tekijä, sillä naamiossa käytetään myös glukoosin hyödyt. Suosittelemme öljyn levittämistä ongelmakohdille yöksi. Päivävoiteeseen sekoitettuna, ne rauhoittavat ihoa ja parantavat ominaisuuden vaikuttavat myös koko päivän.

Ainesosat (INCI): nigella sativa (black cumin) seed oil , cannabis sativa (hemp) seed oil , arachis hypogaea (peanut/földimogyoró) oil , melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, lavandula angustifolia oil, chamomilla recutita flower extract, limonene , linalool , geraniol , citronellol 


Paino:
0.11 kg
Arvostelut 0 arvostelua