Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Ruusuvesi, 500ml

PANDHY’S™ | GTIN: 980732

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Ruusuöljyn ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi se on yksi suosituin perusmateriaali kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä.

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Ruusuöljyn ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi, se on yksi suosituimmista raaka-aineista kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä - Kuivalla iholla, herkällä ongelmallisella iholla ja kypsällä aikuisen iholla. Sillä on hellävaraisia puhdistavia ja virkistäviä vaikutuksia. Rasvaisen akneihon hoidossa ruusun tulehduksia estävät ja desinfioivat ominaisuudet antavat loistavia tuloksia. Rauhoittaa tehokkaasti auringon polttamaa ihoa. Vahvistaa solujen seinämiä, uudistaa soluja ja sillä on nuorentavia ominaisuuksia. Palauttaa ihon luonnollisen PH-arvon kosteuttamalla intensiivisesti ihoa. Se vahvistaa myös sielua ja mieltä, auttaa tekemään päätöksiä ja parantaa mielialaa ja rauhoittaa hermoja.

Tiesitkö? Ruusu oli ensimmäinen kukka mistä haihtuvaa öljyä ja ruusuvettä tislattiin muinaisessa Persiassa.

VINKKI: Voit käyttää ruusuvettä vartalolla ja kasvoilla, auringonoton jälkeen tai aurinkoa ottaessa. Voit käyttää ruusuvettä raikastamaan myös huoneilmaa. Sillä saa myös kivan maun ruokiin ja virkistäviin juomiin jotka parantavat ruuansulatusta.


Ainesosat (INCI): rosa damascena flower water, citronellol, geraniol, eugenol, linalool 

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 980732
Tuotenumero: 980732
Paino: 0.522 kg