Ruusuvesi, 500ml
Ruusuvesi, 500ml
PANDHY’S™

Ruusuvesi, 500ml

Tuotenumero 980732

Ruusuöljyn ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi se on yksi suosituin perusmateriaali kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä.

Saatavuus Varastossa

Ruusuöljyn ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi, se on yksi suosituimmista raaka-aineista kosmetiikassa, jolla saadaan loistavia tuloksia kaikilla ihotyypeillä - Kuivalla iholla, herkällä ongelmallisella iholla ja kypsällä aikuisen iholla. Sillä on hellävaraisia puhdistavia ja virkistäviä vaikutuksia. Rasvaisen akneihon hoidossa ruusun tulehduksia estävät ja desinfioivat ominaisuudet antavat loistavia tuloksia. Rauhoittaa tehokkaasti auringon polttamaa ihoa. Vahvistaa solujen seinämiä, uudistaa soluja ja sillä on nuorentavia ominaisuuksia. Palauttaa ihon luonnollisen PH-arvon kosteuttamalla intensiivisesti ihoa. Se vahvistaa myös sielua ja mieltä, auttaa tekemään päätöksiä ja parantaa mielialaa ja rauhoittaa hermoja.

Tiesitkö? Ruusu oli ensimmäinen kukka mistä haihtuvaa öljyä ja ruusuvettä tislattiin muinaisessa Persiassa.

VINKKI: Voit käyttää ruusuvettä vartalolla ja kasvoilla, auringonoton jälkeen tai aurinkoa ottaessa. Voit käyttää ruusuvettä raikastamaan myös huoneilmaa. Sillä saa myös kivan maun ruokiin ja virkistäviin juomiin jotka parantavat ruuansulatusta.


Ainesosat (INCI): rosa damascena flower water, citronellol, geraniol, eugenol, linalool 

Paino:
0.522 kg
Arvostelut 0 arvostelua