Spray On Shield - Suihkutettava aurinkosuoja
Spray On Shield - Suihkutettava aurinkosuoja
PANDHY’S™

Spray On Shield - Suihkutettava aurinkosuoja

Tuotenumero 980941

Ruusuvesi pohjainen, läpinäkyvä, suojaava sinkkioksidi suihke, jota on rikastettu kasvien aktiiveilla ja antioksidanteilla.

Saatavuus Varastossa

SprayOn Shield tarjoaa laaja-alaisen suojan niin UVA, UVB ja se suojaa ihoa myös haitallista HEV-valoa vastaan (high energy visible).
HEV- säteilyn uskotaan olevan iholle yhtä vaarallista kun UV-säteilyt, HEV-säteilyä tulee auringon lisäksi myös esimerkiksi LED-valoista, Älypuhelimista, tietokoneiden näytöistä ja TV:stä. HEV:in mahdollisiin vaikutuksiin lukeutuvat kuivuus, tulehdukset, rypyt ja epätasainen pigmentti. Tämän tuottteen kanssa voit huoletta ottaa päivässä vaikka 100 selfietä!

Levittyy tasaisesti ja imeytyy nopeasti jättäen ihon pinnan mattaiseksi ja kiiltämättömäksi se tekee tuotteesta ihanteellisen mukana kannettava tuotteen. Dermatologisesti testattu.

Käyttöohje: Sekoita huolellisesti ennen jokaista käyttöä. Sulje silmät sekä suu ja suihkuta emulsio iholle noin 15-20 cm. päästä. Levitä mahdolliset näkyvät tipat hellästi sormenpäilläsi, tuotetta ei tarvitse hieroa. Voidaan käyttää meikin päälle. Lisää tuotetta kahden tunnin välein.

Ainesosat (INCI): rosa damascena (rose) flower water, c13-15 alkane, zinc oxide, caprylic/capric triglyceride, decyl glucoside, propylene glycol, methylcellulose, aqua, phenoxyethanol, krameria triandra root extract, tocopherol, melanin, pentylene glycol, benzyl alcohol, potassium sorbate, ethylhexylglycerin, citronellol, geraniol

Arvostelut 0 arvostelua