Piparminttuvesi, 500 ml, Päiväys 12/22
Piparminttuvesi, 500 ml, Päiväys 12/22
PANDHY’S™

Piparminttuvesi, 500 ml, Päiväys 12/22

Tuotenumero 980882

Piparminttuvesi on elvyttävä ja virkistävä kauneusvesi.

Saatavuus Varastossa

Piparminttu auttaa sinua saavuttamaan pehmeän ja heleän ihon.

Minttu on raikastava yrtti, jolla on ihastuttava tuoksu ja monia hyötyjä iholle. Mentholin ja antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi se kosteuttaa, puhdistaa, raikastaa ja kiinteyttää ihoa.

Käytä kasvovetenä ja virkistyksenä pitkin päivää, tai rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Piparminttuvesi puhdistaa ja virkistää ihoa. Se sopii erityisen hyvin ikääntyvän ihon hoitoon, palauttamalla ihon luontaista hehkua ja tasoittaen ihon sävyä. Piparminttuvesi vähentää ihon punaisuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Piparminttu vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, auttaen ihoa uudistumaan.

Piparmintun sisältämät ravinteet auttavat tasoittamaan ihon väriä, pienentämään ihohuokosia, helpottamaan turvotusta ja säilyttämään ihon elastisuuden. Sen sisältämä A- ja C-vitamiini ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja, jotka taistelevat tulehduksia ja punaisuutta vastaan. B-vitamiinit, riboflaviini ja folaatti, kirkastavat ihoa, joten se sopii erityisen hyvin väsähtäneen ja ikääntyvän ihon hoitoon palauttamalla ihon luontaista hehkua.

Ainesosat (INCI): mentha piperita flower water 

Paino:
0.512 kg
Arvostelut 0 arvostelua