Mineraaliluomiväri, Sahara 2 g
Mineraaliluomiväri, Sahara 2 g Mineraaliluomiväri, Sahara 2 g
PANDHY’S™

Mineraaliluomiväri, Sahara 2 g

Tuotenumero MPP90R
Tuotetta rajoitettu erä.

Kiiltävä mineraaliluomiväri, sisäänrakennetulla aplikaattorilla.

Saatavuus Varastossa

PANDHY’ S™ hienojakoiset mineraalijauheet ovat sekoituksia, jotka sisältävät puhdasta hapetettua micaa.

Puutereita on saatavilla puolihimmeästä erittäin kimaltelevaan. Kaikkia puutereita voidaan käyttää luomivärinä, rajauskynänä, poskipunana tai kynsilakkana (katso ohjeet alapuolelta). Punaisen, pinkin, ruskean ja beigen sävyjä voidaan sekoittaa Clear Gloss -huulikiiltoon - saat huuliisi juuri sellaisen sävyn kuin haluat. Maskeeraajat ja meikkaajat voivat sekoittaa eri sävyjä luodakseen uusia värejä.

Käyttöohjeet:

  • Luomivärit: Käytä mitä tahansa sinulle sopivaa väriä luomivärin tapaan. Valitse vaaleampi väri korostukseksi kulmakarvojen alapuolelle. Käytä tummempaa väriä luodaksesi varjostuksia.
  • Poskipunat: Koska PANDHY’ S™ puuterit ovat niin puhtaita, siveltimen käyttö poskipunan kanssa on vain poskipunan haaskausta. Käytä sen sijaan pumpulipalloa ja kevyesti hipaise väriä purkista. Levitä haluttuun kohtaan ja häivytä huolellisesti.
  • Huulivärit: Kasta puhdas huulipunasivellin kirkkaaseen huulikiiltoon tai huulivoiteeseen, valitse haluamasi väri ja kasta sivellin väriin. Levitä huolellisesti. Lisäämällä väriä saat syvemmän sävyn. Voit myös käyttää PANDHY’ S™ kookosvoita.
  • Kynsilakat: Koska PANDHY’ S™ Multi Purpose -mineraalijauhe ei sisällä väriaineita, sinun ei tarvitse lisätä aluslakkaa. Kasta värittömän kynsilakan sivellin haluamaasi väriin ja lakkaa kynnet. Syvemmän värin saat käyttämällä enemmän jauhetta. Voit myös sekoittaa jauhetta värilliseen kynsilakkaan!
  • Vartalo hohteet: Ota haluttua väriä pumpulipalloon ja levitä sitä olkapäille, kasvoille, decoltteelle jne. terveellisen hehkun saamiseksi. Joitain värejä voit käyttää aurinkopuuterinakin!

Saatavana myös kätevässä, siveltimen sisältävässä myyntipakkauksessa!

Paino:
2 g
Arvostelut 0 arvostelua