Tanning oil SPF6
Tanning oil SPF6

Tanning oil SPF6

Tämä kuiva tanning oil SPF 6 edesauttaa ruskettumista, samalla hellien ihoasi. Ihanat kasviöljyt kosteuttaa ja hoitaa ihoasi!

Saatavuus Varastossa

Kuivarusketusöljy – Alhainen suoja UVA- ja UVB-suoja – Antioksidanttivaikutus – Kosteuttava ja ihoa hellivä rusketusöljy.

Kuiva (ei jätä ihoa tahmaiseksi), runsas, ravitseva rusketusöljy, jonka suojakerroin 6 antaa kevyen aurinkosuojan. 

Huolella valittu kasviöljyt hoitavat ihaoasi.

Porkkanaöljy, sisältää runsaasti antioksidantteja ja A-vitamiinia ja suojaa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja tekee ihosta kestävämmän auringonsäteilyä vastaan. 

Saksanpähkinäöljy, jossa on korkea määrä arvokkaita omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja, antioksidantteja, melatoniinia, ellagiinihappoa, Β-, Β1-, 2-, Ε-vitamiineja ja niasiinia, kosteuttaa ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä. 

Arganöljy sisältää runsaasti linolihappoa, Ω6, Ω3, α-linolihappoa, tokoferoleja, (Ε-vitamiini) ja steroleja ja auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, tukemaan ihon toimintoja, suojaamaan ja palauttamaan hydrolipidikalvon. 

Auringonkukansiemenöljy, joka sisältää proteiineja, tanniinia, lesitiiniä, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kaliumia, fosforia, seleeniä, sinkkiä, rasvahappoja, vitamiineja Α, Β, C, Ε, Κ ja niasiinia, vahvistaa ihoa, suojaa auringon säteilyä vastaan, neutraloi vapaita radikaaleja, tukee ihon suojakerrosta ja ehkäisee kosteuden haihtumista. 

Manteliöljy sisältää runsaasti linolihappotriglyseridejä, öljy- ja palmitiinihappoa, proteiineja, Α-, Β1-, Β2-, Β6-, D και Ε-vitamiineja, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja ja hivenaineita, kuten kaliumia, sinkkiä ja magnesiumia, joten se parantaa kosteustasoa, tukee ihon suojakerrosta ja palauttaa ihon luonnollisen pH:n. Dermatologisesti testattu koostumus ilman parabeeneja ja gluteenia. 


Koko: 150ml


INCI:Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dicaprylyl Ether, Diethylhexyl Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Butul Methoxydibenzoylmethane, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus( Sunflower)Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Juglans Regia Flower Extract, Coconut (Cocos Nucifera) Oil, Benzyl Benzoate, Coumarin, d-Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamaldehyde, Linalool.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet