G'Gel Liftaava galvaaninen geeli, 150ml, päiväys 6/22
G'Gel Liftaava galvaaninen geeli, 150ml, päiväys 6/22
PANDHY’S™

G'Gel Liftaava galvaaninen geeli, 150ml, päiväys 6/22

Tuotenumero 980818

Lifting galvanic gel - Liftaava geeli

Saatavuus Varastossa

Luonnollista alkuperää: 99,50%, Orgaanista alkuperää: 96%, Aktiiviaineita: 96%

 

Vaikuttavat aineet: lehmus, rosmariini, salviavesi ja eteerinen piparminttuöljy

Tämä tahraamaton viileä ja kohottava geeli koostuu lehmuksesta, rosmariinista ja salviavedestä sekä eteerisestä piparminttuöljystä. Se virkistää voimakkaasti ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vahvistaa ihoa. 

Suurimmat aktiiviset ainesosat lehmuksessa ovat flavonoidit ja glykosidit. Flavonoidit ovat voimakkaita aktioksidantteja ja glykosidit monosakkarideja joilla on vettä sitovia ominaisuuksia

Rosmariinin ja salvian terapeuttiset ominaisuudet supistavat, vahvistavat ja vähentävät ihon haurastumista. Kyky lisätä verenkiertoa auttaa tukemaan ihoa ja parantamaan haavoja. Se sisältää myös antioksidantteja, joilla on ihon ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia niiden vähentäessä vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Piparminttuöljyn on todettu edistävän tervettä ja kirkasta ihoa. Piparmintun sisältämä mentoli virkistää ja kirkastaa himmeätä ja väsynyttä ihoa. Sillä on viilentävä ja ravitseva vaikutus pehmentäessään ja silottaessaan kuivaa ihoa. 

Geeli on kehitetty galvaaniseen käyttöön. Galvaaninen lataus lisää tuotteen tehokkuutta ja nostaa ihon ravitsemuksen uudelle tasolle. Se sopii käytettäväksi myös ultraäänihoidossa tai sitä voidaan yksinkertaisesti hieroa ihoon sormin.

Johtuen geelin sisältämästä erittäin korkeasta vaikuttavien aineiden määrästä voi se aiheuttaa joissain tapauksissa lievää punoitusta ja kuumotusta. Tuote on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi vartalohoitoihin mutta sitä voidaan käyttää myös kasvoihin. Kasvohoidot tulee suorittaa suurella varovaisuudella korkean piparminttumäärän takia. 

 

Ainesosat (INCI):  Rosmarinus Officinalis Water*, Tilia Cordata Flower Water*, Salvia Officinalis Water*, Xanthan Gum, Mentha Piperita Oil*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid*, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool 

Paino:
0.192 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet