Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

G'Gel Liftaava galvaaninen geeli, 150ml, päiväys 6/22

PANDHY’S™ | GTIN: 980818

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Lifting galvanic gel - Liftaava geeli

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Luonnollista alkuperää: 99,50%, Orgaanista alkuperää: 96%, Aktiiviaineita: 96%

 

Vaikuttavat aineet: lehmus, rosmariini, salviavesi ja eteerinen piparminttuöljy

Tämä tahraamaton viileä ja kohottava geeli koostuu lehmuksesta, rosmariinista ja salviavedestä sekä eteerisestä piparminttuöljystä. Se virkistää voimakkaasti ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vahvistaa ihoa. 

Suurimmat aktiiviset ainesosat lehmuksessa ovat flavonoidit ja glykosidit. Flavonoidit ovat voimakkaita aktioksidantteja ja glykosidit monosakkarideja joilla on vettä sitovia ominaisuuksia

Rosmariinin ja salvian terapeuttiset ominaisuudet supistavat, vahvistavat ja vähentävät ihon haurastumista. Kyky lisätä verenkiertoa auttaa tukemaan ihoa ja parantamaan haavoja. Se sisältää myös antioksidantteja, joilla on ihon ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia niiden vähentäessä vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Piparminttuöljyn on todettu edistävän tervettä ja kirkasta ihoa. Piparmintun sisältämä mentoli virkistää ja kirkastaa himmeätä ja väsynyttä ihoa. Sillä on viilentävä ja ravitseva vaikutus pehmentäessään ja silottaessaan kuivaa ihoa. 

Geeli on kehitetty galvaaniseen käyttöön. Galvaaninen lataus lisää tuotteen tehokkuutta ja nostaa ihon ravitsemuksen uudelle tasolle. Se sopii käytettäväksi myös ultraäänihoidossa tai sitä voidaan yksinkertaisesti hieroa ihoon sormin.

Johtuen geelin sisältämästä erittäin korkeasta vaikuttavien aineiden määrästä voi se aiheuttaa joissain tapauksissa lievää punoitusta ja kuumotusta. Tuote on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi vartalohoitoihin mutta sitä voidaan käyttää myös kasvoihin. Kasvohoidot tulee suorittaa suurella varovaisuudella korkean piparminttumäärän takia. 

 

Ainesosat (INCI):  Rosmarinus Officinalis Water*, Tilia Cordata Flower Water*, Salvia Officinalis Water*, Xanthan Gum, Mentha Piperita Oil*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid*, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool 

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: 980818
Tuotenumero: 980818
Paino: 0.192 kg
Samankaltaiset tuotteet