Luomiväri, Terra Cotta 2 g #119
Luomiväri, Terra Cotta 2 g #119
PANDHY’S™

Luomiväri, Terra Cotta 2 g #119

Tuotenumero MPP119R
Tuotetta rajoitettu erä.

Poistuva tuote

Saatavuus Varastossa

PANDHY’ S™ hienojakoiset mineraalijauheet ovat sekoitus joka sisältää puhdasta hapetettua micaa.

Puutereita on saatavilla puolihimmeästä erittäin kimaltelevaan. Kaikkia puutereita voidaan käyttää luomivärinä,rajauskynänä, poskipunana tai kynsilakkana (Katso ohje alempana). Punaisen, pinkin, ruskean ja beigen sävyjä voidaan sekoittaa Clear Gloss huulikiiltoon. Näin saat aikaan haluamasi sävyiset huulet. Tämä on erittäin mieluisa ominaisuus nuorille joilla riittää hauskaa luovuutta ja kokeilunhalua. Maskeeraajat ja meikkaajat voivat sekoittaa eri sävyjä luodakseen uusia värejä.

Käyttöohjeet:

  • Luomivärit: Käytä mitä tahansa sinulle sopivaa väriä niin kuin luomiväriä. Valitse vaaleampi väri korostamaan kulmakarvojen alle. Käytä tummempaa väriä luodaksesi varjostuksia.
  • Poskipunat: Koska PANDHY’ S™ puuterit ovat niin puhtaita, siveltimen käyttö poskipunan kanssa on vain poskipunan haaskausta. Sen sijaan käytä pumpulipalloa ja kevyesti hipaise väriä purkista. Levitä haluttuun kohtaan ja häivytä hyvin.
  • Huulivärit: Kasta puhdas huulipunasivellin kirkkaaseen huulikiiltoon tai huulivoiteeseen, valitse haluamasi väri ja kasta sivellin väriin. Levitä huolellisesti. Lisää väriä syvemmän värin saamiseksi. Voit myös käyttää PANDHY’ S™ kookosvoita.
  • Kynsilakat: Koska PANDHY’ S™ Multi Purpose Mineraali jauhe ei sisällä väriaineita, sinun ei tarvitse lisätä aluslakkaa. Kasta värittömän kynsilakan sivellin haluamaasi väriin ja lakkaa kynnet. Syvemmän värin saamiseksi käytä enemmän jauhetta. Voit myös sekoittaa jauhetta värilliseen kynsilakkaan vaihtaaksesi sen sävyä.
  • Vartalo hohteet: Ota haluttua väriä pumpulipalloon. Levitä sitä olkapäille, kasvoille, decoltteelle jne. terveellisen hehkun saamiseksi. Jotain värejä voidaan käyttää aurinkopuuterina.

Saatavan myös kätevässä myyntipakkauksessa jossa on ” sisäänrakennettu” sivellin.

Paino:
0.014 kg
Arvostelut 0 arvostelua