Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Coco Dream

COCO DREAM -tuoksu on kuin aistillinen matka trooppiseen paratiisiin, jossa kookoksen houkutteleva tuoksu ympäröi sinut.


Alkutuoksu: Avaustuoksu avaa tuoksun Maidon ja Tähtianiksen sävyillä. Se on kuin ensimmäinen hengenveto aurinkoisella rannalla, kun pehmeä maito ja tähtianis luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman.


Sydäntuoksu: Kun uppoudut tuoksuun, kohtaat Kookoksen trooppisen aromin. Tämä ainesosa kuljettaa mielesi aurinkoiseen rantaan, jossa kookospalmujen tuoksu täyttää ilman ja tuo mukanaan eksotiikkaa ja houkuttelevuutta.


Pohjatuoksu: Tuoksun pohjassa odottaa Madagaskarin Vanilja, joka luo tuoksuun sensuellia ja hienostunutta syvyyttä. Tämä ainesosa jättää jälkeensä lämpimän ja houkuttelevan vaikutelman, kietoen sinut aistillisen kookoksen lumoukseen.


COCO DREAM -tuoksu on kuin rentouttava loma trooppisella rannalla, jossa kookoksen pehmeä tuoksu antaa sinulle vapauden tunteen ja sensuellin houkuttelevuuden. Se on kuin aurinkoinen päivä paratiisirannalla, joka saa sinut tuntemaan olon seksikkääksi ja rentoutuneeksi samalla kertaa.

4 / 4 tuotetta
Lajittele