Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Gua Sha ja kasvohoitorullat

Tervetuloa tutustumaan ruusukvartsi guasha- ja rullavalikoimaamme, jotka tarjoavat luonnollista kauneudenhoitoa ja rentoutumista ihollesi. Ruusukvartsi on tunnettu energioita tasapainottavasta vaikutuksestaan ja nämä perinteiset hoitotuotteet ovat tehokas lisä ihonhoitorutiiniisi.


Ruusukvartsi guasha ja rulla ovat perinteisiä kiinalaisia kauneudenhoitotyökaluja, jotka auttavat parantamaan ihon verenkiertoa, vähentämään turvotusta ja edistämään aineenvaihduntaa. Guashalla voit hellästi hieroa ihoa ja edistää myrkkyjen poistumista, kun taas rullalla voit hieroa ja viilentää ihoa, auttaen vähentämään turvotusta erityisesti silmänympäryksissä.


Ruusukvartsi tunnetaan myös rakkauden ja rauhan kivenä, mikä tekee näistä hoitotuotteista täydellisen lisän rentoutumishetkiin. Lisäksi ne voivat auttaa edistämään positiivista energiaa ja tasapainoa.


Anna ihollesi hemmottelua ja hyvinvointia valitsemalla ruusukvartsi guasha tai rulla osaksi ihonhoitorutiiniasi. Nämä perinteiset kauneudenhoitotyökalut tarjoavat sekä näkyviä että tunnettavia hyötyjä ihollesi ja mielellesi.

3 / 3 tuotetta
Lajittele