Ihonhoito LOOkX

LOOkX ihoteknologia

LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi.

LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin, jotka tekevät kantasoluista samankaltaisia kuin ihosolut. Näin ne voivat kulkeutua syvemmälle ihoon ja imeytyvät erittäin tehokkaasti.

LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän! Tämä onkin erityisen tärkeä ominaisuus ilman epäpuhtauksilta suojaavan ja ikääntymistä ehkäisevän vaikutuksen kannalta. LOOkX- laboratorio sijaitsee Sveitsissä ja sillä on ECOCERT- sertifikaatti. LOOkX:n ainutlaatuiset ihoa meikit täydentävät tuotevalikoiman.

Kasvien kantasolut

LOOkX käyttää lukuisien kasvien kantasoluja tuotteissaan, mm. tomaatin, rypäleiden, vadelman ja kaktusviikunan. Näitä soluja on jokaisessa kasvissa ja niillä on ainutlaatuinen kyky uusiutua. Ihossa ne toimivat monin eri tavoin ja niitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Kantasolut esimerkiksi suojaavat ihon omia kantasoluja pidentäen näin niiden elinikää.

LOOkX:n käyttämät kantasolut ovat erittäin tiivistetyssä muodossa, joten ne voivat imeytyä ihon eri kerroksiin ja tehdä tehtävänsä siellä missä tarvitaan. Peptidejä lisätään, jotta kantasolut voisivat imeytyä vieläkin syvemmälle ihoon.

Peptidit

Jotta aktiiviaineet kulkeutuvat sinne missä niitä tarvitaan, LOOkX lisää ihonhoitotuotteisiinsa peptidejä, molekyylejä, jotka koostuvat lyhyistä aminohappoketjuista. Peptidit toimivat aktiiviaineiden ohjaajina ihon syvempiin kerroksiin. Uskomme, että kosmetiikan pitää pystyä todistamaan tehonsa. Joten valmistamme Sinulle älykkäitä tuotteita, emme nokkelia mainoskampanjoita.