Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

LOOkX MEIKIT

LOOkX DNA

LOOkX ei ole tavallinen tuotemerkki. LOOkX jatkaa siitä, mihin muut tuotemerkit pysähtyvät: syvälle dermikseen, nopeisiin ihon kuntoa parantaviin tuloksiin. Meikkituotteemme tarjoavat etuja, jotka täydentävät päivittäistä ihonhoitoa.

  • Kosteutusta
  • Hoitoa
  • Ikääntymisen ehkäisy ja hidastaminen 
  • Antioksidantteja ja suojaa

LOOkX- meikit sopivat kaikille ihotyypeille ja ne tarjoavat enemmän kuin yleisimmät tuotemerkit. Kokeilemalla tuotteitamme, huomaat niiden sisältävän runsaasti hoitavia ainesosia yhdistettynä upeisiin väreihin, voimakkaisiin pigmentteihin ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Ei meikkipohjia, jotka tukkivat ihohuokosia, ei silmiä ärsyttäviä ripsivärejä tai rajauskyniä, ei ihoa kuivattavia huulipunia, vaan yhdistelmiä, jotka hoitavat ja suojaavat ihoasi.

LOOkX on ”elämäntapa” kaikille niille, jotka välittävät puhtaista ja laadukkaista tuotteista. Tämän takia LOOkX asettaa korkeat vaatimukset tuotteidensa laatuun ja turvallisuuteen. Käytämme ainoastaan luonnollisia, hoitavia ja nopeasti vaikuttavia ainesosia, jotka valmistetaan Euroopan parhaassa bioteknisessä laboratoriossa.

LOOkX Ainesosat

LOOkX- meikkituotteet on luotu Italian laboratorioissamme, käyttäen luonnollisia ja hoitavia aktiiviaineita. Ne antavat ihon hengittää ja tukevat ihon luonnollista toimintaa.

Pitkäkestoiset yhdistelmämme takaavat, että ihosi hehkuu ja näyttää raikkaalta koko päivän. On sanomattakin selvää, että meikkimme ovat vegaanisia tuotteita* ja niitä ei ole testattu eläimillä. Lähes kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, tai ne sisältävät hypoallergeenisiä hajusteita. Kaikki LOOkX- tuotteet ovat ihoystävällisiä, joten niitä voidaan käyttää herkälläkin iholla.

*Poikkeuksena lanoliini (villarasva) ja mehiläisvaha (vaha hunajakennosta)

Mikropigmentit

Mikropigmentit ovat mikroskooppisen pieniä, ylellisiä helmiä, jotka antavat iholle ihanan hehkun ja hohdon. Nämä helmet ovat niin hienojakoisia, että ne kiinnittyvät erittäin hyvin ihoon, eivätkä katoa esimerkiksi ryppyihin ja juonteisiin.

Vitamiinit ja kosteuttajat

Vitamiinit takaavat optimaalisen ihonhoidon ja suojan ulkoisia vaikutuksia vastaan.

LOOkX- meikkituotteet sisältävät suuren määrän A-, E- ja C-vitamiineja, sekä muita hoitavia ainesosia. Sen lisäksi kosteuttavilla ainesosilla on voimakas kosteuttava ja pehmentävä vaikutus iholla.

Mineraalit ja jalokivet

Mineraalien ja jalokivien lisääminen takaa pitkäkestoisen vaikutuksen meikeille. Ainutlaatuinen kiinnittyvyys varmistaa, että meikki säilyy koko päivän.

Parasta, mitä Luontoäidillä on tarjota

LOOkX- meikit koostuvat lähes kokonaan luonnon raaka-aineista. Jojobaöljy, mehiläisvaha, greipinsiemen-uute, kookosöljy, macadamiaöljy ja kamomilla ovat loistavia esimerkkejä luonnon ihanista ja hellistä tehoaineista. Tässä oli vain osa niistä ainesosista, jotka antavat LOOkX- meikeille niiden ikääntymistä hidastavat ja suojaavat vaikutukset.

100 / 109 tuotetta
Lajittele