Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Palashampoot

PANDHY’S™ Palashampoot ovat luonnollisesti hoitavaa shampoota kiinteässä muodossa. Ne ovat erittäin runsaasti vaahtoavia ja ne tehdään pienissä erissä, käyttäen reseptejä jotka ovat huolellisesti kehitelty puhdistamaan ja hoitamaan päänahkaa ja hiuksia. Kaikki hius- ja päänahkatyypit ovat ainutlaatuisia. Käytämme vain luonnonmukaisia aineksia palashampoissamme, tarjoamalla hieman erilaisen shampookokemuksen kuin tavalliset shampoot.

PANDHY’S™ Palashampoot eivät puhdista hiuksia samalla tavoin kuin pesuainepohjaiset shampoot. Saatat huomata, että hiuksesi tuntuvat erilaisilta välittömästi pesun jälkeen, koska hiuksesi ovat tottuneet pesuainepohjaisten shampoiden antamaan puhtauden tunteeseen.  Se on täysin normaalia, koska sinun tulee antaa palashampoille noin viikko aikaa päästä eroon kaupallisten shampoiden ja hiustenhoitotuotteiden jäänteistä.

Synteettiset silikonit ovat peräisin polymeereistä, jotka ovat pehmeitä ja taipuisia geelimäisiä aineita, joita on hankala saada poistetuksi hiuksista ja päänahasta. Tensidejä (SLS) sisältävät shampoot voivat poistaa kaikki edellä mainitut jäänteet ja myös valitettavasti myös hiusten tärkeät luonnolliset öljyt/rasvat.

Koska kokonaan luonnolliset palashampoot puhdistavat hyvin hellävaraisesti, on suositeltavaa puhdistaa hiuksia ja päänahkaa ennen kuin alat käyttämään kiinteää shampoota. Päästäksesi eroon jäänteistä, käytä tarvittaessa omenaviinietikkasuihketta (alla ohjeet),  jolloin hiukset ja päänahka mukautuvat nopeammin luonnolliseen puhdistukseen.

Näin valmistat hoitavan huuhteen omenaviinietikasta:

Ainekset

250 ml vettä

2 rkl omenaviinietikkaa

Valmistus ja käyttö

Kaada vesi ja omenaviinietikka suihkepulloon. Ravistele ja suihkuttele hiuksiin shampoopesun jälkeen.

Suihki liuosta myös päänahkaan ja hiero sitä sormenpäillä hellästi, ja varmista että etikka levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiin.

Anna seoksen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua. Tavanomaisen hoitoaineen käyttäminen ei ole tarpeen.

Jos hiuksesi rasvoittuvat herkästi, voit käyttää isomman annoksen omenaviinietikkaa. Etikka poistaa ylimääräistä rasvaa hiuksista ja jättää hiukset ilmaviksi ja puhtaiksi. Aloita ensin yllämainitulla reseptillä ja siirry suurempaan etikkamäärään, jos hiusten rasvoittuminen ei tunnu rauhoittuvan ajan mittaan.

Omenaviinietikan haju on aluksi vahva, mutta kun hiukset kuivuvat pesun jälkeen, haju haihtuu. Käytä hoitoa kaksi kertaa viikossa.

5 / 5 tuotetta
Lajittele