Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

PANDHY’S™ MEIKIT

Tervetuloa loistavaan, värikkääseen, kaunistavaan mineraalien maailmaan!

Kauneus merkitsee meille kaikille eri asioita, kauneus on makuasia. Kauneus ei ole kaikki kaikessa, mutta ilman sitä on vaikea elää. Todelliseen kauneuteen tarvitaan monia asioita, joista kaikkia edes me emme pysty tarjoamaan. Tämän päivän trendi on luonnollinen ulkonäkö. Luonnollinen kauneus edellyttää äärimmäisen laadukasta kosmetiikkaa ja tässä kohdin me astummekin kuvaan!

PANDHY’S™ mineraalimeikit avaavat kokonaan uuden trendin ja suunnan ehostuksessa. Mielikuvitus on ainoa rajoitus näiden monipuolisten värien käytössä. Esimerkiksi poskipuniamme voit käyttää poskien lisäksi myös huulilla ja kynsillä. 

PANDHY’S™ mineraalimeikit eivät aiheuta allergiaa ja niitä voidaan käyttää kaikilla ihotyypeillä. Jokainen tuote on säilöntäaineeton eikä niissä ole talkkia, öljyä tai hajusteita. Kaikki sellaiset ainesosat, joiden tarkoitus on vain lisätä tuotteen määrää tai parantaa sen ulkonäköä, on jätetty tuotteistamme pois. Olemme ehdottoman ylpeitä siitä, että tuotteemme on valmistettu huolella valikoiduista materiaaleista.

PANDHY’S™ mineraalimeikkien tuoteperhe on luonnon taidonnäyte – ei kemiallinen laboratoriotuote.

0 / 0 tuotetta
Lajittele