PANDHY’S™ Sokerointi

PANDHY’S™  Sokereita ja oheistuotteita (mm.liuskat, FlexBlade-spaattelit ja sokerointiin käytettävät tuotteet) myydään vain PANDHY’S™  -sokeria käyttäville. 

Maailmasta tuskin löytyy ihmistä, joka ei olisi kuullut sokeroinnista. Sokerista on tullut välttämätön tuote ammattitaitoiselle kosmetologille. Viime vuosina myös tuotevalikoima sokerituotteiden osalta on laajentunut merkittävästi uusien valmistajien markkinoille tulon myötä.

PANDHY’S™-sokeri on säilyttänyt johtavan asemansa ja saavuttaa enemmän ja enemmän markkina-alueita Euroopassa sekä myös Euroopan ulkopuolella. Sokeri saavuttaa ammattilaisten palkintoja sekä tieteellistä tunnustusta.

Gertrud Borbíró, yhtiön perustaja, kertoo makeasta menestyksestä ja sen salaisuuksista.

PANDHY’S™in salaisuus piilee patentoidussa reseptissä. Tämä on ainoa sokeri, joka sisältää vain monosakkaridia ja vettä, juuri se tekee PANDHY’S™-sokerista täydellisen. Ne, jotka todella ymmärtävät PANDHY’S™ -sokerin mahdollisuudet ja ominaisuudet, voivat tehdä sillä taikoja myös kasvo- ja vartalohoidoissa.

PANDHY’S™-sokerointi on täysin luonnollinen ja hellä, sekä tehokas menetelmä. Mutta vain, jos se tehdään oikein! 

PANDHY’S™-sokeri eroaa huomattavasti perinteisistä sokereista, jotka on valmistettu sokerista, vedestä ja sitruunamehusta, muista hapoista tai ne sisältävät pienimolekyylisen monosakkaridin lisäksi isokokoisia disakkarideja.  Disakkaridit eivät pysty tunkeutumaan karvatuppeen, joten lyhyen karvan poistaminen on hankalaa jopa mahdotonta.
PANDHY’S™-sokeri sisältää samaa glukoosia, jota elimistömme tuottaa ja siksi keho tunnistaa sen omakseen. Tämän ja molekyylien koon takia, tuote läpäisee ihon täydellisesti ja takaa että myös hyvin lyhyet ja sisäänkasvaneet karvat saadaan helposti poistettua.
PANDHY’S™-sokeri ei sisällä mitään ainesosia, jotka voisivat aiheuttaa allergisen reaktion tai ihohuokosten supistumista.
Riippumatta karvan pituudesta, kasvupaikasta tai kasvusuunnasta, PANDHY’S™ depilaatio onnistuu täydellisesti.

PANDHY’S™-sokerin lisäaineettomuus takaa myös sokerin stabiilisuuden, sillä PANDHY’S™ sokeri ei sula eikä kovetu.
Usein lisäaineita markkinoidaan ihoa hoitavina ainesosia, mutta kun mietit tätä väitettä ymmärrät ettei sokeroinnissa pystytä hoitamaan ihoa muuten kuin kuorimalla. Koska ainseosien imeytyminen on muutenkin haastavaa, voit vain miettiä ehtiikö sokerissa olevat "aktiiviaineet" imeytymään ja hoitamaan ihoa sokeroinnin aikana?

Sokeria käytettäessä on erittäin tärkeää tutustua tuotteeseen ja ymmärtää sitä sekä sen käyttötekniikoita myös käytännössä. Riittävä tietämys ja osaaminen ovat avainasemassa sekä PANDHY’S™ in tuotteita käyttävien kosmetologien menestyksessä että sen myötä myös meidän menestyksessämme!

Toinen vahvuutenamme onkin laadukas koulutus. Kiinnitämme erityistä huomiota kouluttajiemme valintaan sekä myös heidän ammattitaitoon. Tarjoamme neuvontaa kaikille sokeria käyttäville sekä järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja työpajoja.
Tavoitteemme on tarjota korkean tason PANDHY’S™-hoitoja asiakkaille kaikissa hoitoloissa ympäri maailmaa.

Käsin tehtävän sokeroinnin rinnalla tarjoamme myös Sweet&Easy liuskamenetelmän. Tässä menetelmässä käytetään samaa PANDHY’S™in glukoosiliuosta, mutta juoksevammassa muodossa. Karva poistetaan myös kasvusuuntaan, käyttämällä patentoitua, joustavaa FlexEpil™- liuskaa. Sweet&Easy- menetelmästä on olemassa myös levittämistä helpottava patruunaversio. Lue lisää TÄSTÄ

Sekä FlexBlade™ spaattelimenetelmän, joka myös hyvä vaihtoehto sokerointiin, se on helppo ja nopea.

Ainutlaatuisuutensa ansiosta PANDHY’S™-sokerista on tullut useiden muidenkin hoitojen kuin depilaation peruspilari.  
Olemme kehittäneet upeita sokerihoitoja tarjotaksemme laajan valikoiman asiakkaillemme.
Useat hoitolat Euroopassa käyttävät pelkästään PANDHY’S™ in tuotteita.

Sokerin käytön opettelu kannattaa, sillä se muuttuu kullaksi niiden käsissä, jotka sitä osaavat työstää! 

Tervetuloa PANDHY’S™ sokeroinnin maailmaan!

Katso video alla olevasta linkistä:
VIDEO