Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

PERLA

PERLA-tuoksu on kuin kävely balisialaisten kukkien ympäröimänä eksoottisella saarella. Se avautuu raikkaalla ja kirkkaalla **alkutuoksulla**, jossa **Neroli** ja **Minttu** yhdistyvät luoden virkistävän ensivaikutelman, aivan kuin raikas tuulahdus aamun ilmassa.


Syvemmälle tuoksun sydämeen saavuttaessa kohtaat **puun** sävyjä yhdistettynä **Balisian kansalliskukan** hienostuneeseen tuoksuun. Tämä yhdistelmä luo tyylikkään ja samalla viettelevän tunnelman, joka kutsuu sinut tutustumaan eksklusiiviseen tuoksumaailmaan.


Kun tuoksun tarina etenee, **pohjatuoksu** paljastaa itsensä. **Meripihka** ja **Frangipani kukka** antavat tuoksulle syvyyttä ja hienostuneisuutta. Meripihkan syvät sävyt yhdistyvät Frangipani-kukan lempeän tuoksun kanssa, joka jättää jälkeensä lumoavan ja ainutlaatuisen vaikutelman.


Tämä tuoksu on kuin matka eksoottiseen maailmaan, joka yhdistää raikkauden, tyylikkyyden ja viettelevän hienostuneisuuden. Se kietoo ympärillesi balisialaisten kukkien taianomaisen tuoksun, joka saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi ja tyylikkääksi.

5 / 5 tuotetta
Lajittele