Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Queen

QUEEN-tuoksu on kuin lumoava kävely kukkaisella niityllä, jossa nuorekkuus ja naisellinen hienostuneisuus kohtaavat makeuden sävyissä.


Alkutuoksu: Avaustuoksu paljastaa Persikan houkuttelevan ja makean tuoksun. Tämä osa tuoksua on kuin ensimmäinen hengenveto raikkaassa ilmassa, kun makeat persikan sävyt herättävät aistisi ja tuovat ilon päivääsi.


Sydäntuoksu: Kun syvennyt tuoksuun, Gardenia kukan ja Omenan vivahteet tulevat esiin. Näiden aineksien yhdistelmä luo tuoksuun intensiivisen naisellisuuden ja leikkisyyden, samalla kun makeus kietoo sinut pehmeään lumoukseen.


Pohjatuoksu: Tuoksun loppu on täynnä Ylang-Ylangin pehmeitä sävyjä. Tämä ainesosa antaa tuoksulle syvyyttä ja hienostuneisuutta, aivan kuin henkivät kesäillat. Se jättää jälkeensä sensuellin ja hienostuneen vaikutelman, jossa makeus on tasapainossa naisellisen eleganssin kanssa.


QUEEN-tuoksu on kuin makean kukkaniityn lempeä tuulahdus, joka saa sinut tuntemaan olon iloiseksi, lumoavaksi ja täynnä nuorekasta rohkeutta. Se on kuin tuoksuva seikkailu, joka saa sinut tuntemaan olosi aivan kuin olisit itse kuningatar.


5 / 5 tuotetta
Lajittele