Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

SWEET&EASY™ LIUSKAMENETELMÄ

PANDHY’ S™ DEPILOINTI SOKERIGEELI – SWEET&EASY™ LIUSKA MENETELMÄ

Pakkauskoko: 850g/ 6x100ml

Makea, paras, täydellinen

Patentoitu, ammattilaisille jotka haluavat sokerin edut liuskamenetelmällä.

PANDHY’ S™ Sweet & Easy™ depilaatio menetelmä on nopea ja yksinkertainen, käytetään melkein kuin vahaa mutta on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin PANDHY’ S™ käsitekniikalla tehty depilaatio, jopa lyhyet karvat voidaan poistaa myötäkarvaan.

  • Makea – koska se on tehty sokerista ja vedestä, se on täysin hypoallergeeninen, se on niin luonnollinen että voit jopa syödä sitä.
  • Paras- koska se on tehokas ja voidaan käyttää kaikille iho- ja karvatyypeille, karvan paksuudesta ja pituudesta huolimatta.
  • Täydellinen – koska se ei ole kuumaa, elävät solut eivät tartu siihen, ei traumatisoi ihoa eikä karvatuppeja, ei katko karvaa, se on nopea, siisti eikä ollenkaan epämiellyttävä.

Salaisuus piilee joustavuudessa: Joustava sokeri geeli ja joustava FlexEpil™ liuska jolla geeli poistetaan. Joustavuuden ansiosta poisto tehdään myötäkarvaan ja poisto aiheuttaa vähemmän epämukavuutta.
PANDHY’ S™ Sweet & Easy™ on saatavana joko purkissa josta se levitetään spaattelilla tai patruunassa jossa on erityinen levityspää.
Se antaa monelle mahdollisuuden käyttää nykyaikaisen ja hellän sokerin upeita etuja.

5 / 5 tuotetta
Lajittele