Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

2-LAATU-, POISTO- JA PÄIVÄYSTUOTTEITA

Täältä löydät kaikki poistuvat sekä päiväystuotteet todella edullisesti!

Katso tuotteet

Yrittäjä Mirka Tahvanainen

Yrittäjä Mirka Tahvanainen Kaiken takana on nainen... Tahvanainen!

MirTa's Cosmetics on vuonna 2015 perustettu maahantuontiyritys, jonka intohimona ovat laadukkaat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet.

Yrittäjä, äiti, Mirka Tahvanainen on toiminut kauneusalalla jo vuodesta 2007. Vuonna 2007 hän perusti oman kauneushoitolan, jota hän piti 8 vuoden ajan. Tämän myötä hänellä on runsaasti kokemusta kauneushoitolan pyörittämisestä. Hän tietää, mitä kauneushoitolan ylläpitäminen vaatii, mikä tekee hänestä omistautuneen maahantuojan, ottaen huomioon myös kauneushoitoloiden tarpeet.

Vuonna 2010 Mirka sai tilaisuuden toimia ammattisarjojen kouluttajana ja koulutti 5 vuoden ajan erilaisia hoitoja, kuten ihonhoitolaitteet, kasvohoidot, vartalohoidot, hieronnat, sokeroinnit, rakennekynnet ja ripsipidennykset. Hänellä on laaja-alainen kouluttajakokemus usealta vuodelta ja useilta osa-alueilta.

Mirka on saanut koulutusta useista eri maista ja valmistajilta. Näiden vuosien aikana hän on kehittänyt ammattitaitonsa huippuunsa.

Maahantuontiyrityksen hän perusti vuonna 2015 ja siitä lähtien on tuonut laadukasta kosmetiikkaa Suomeen. Hän testaa kaikki tuotteet itse huolellisesti ja vain ne, jotka täyttävät tiukat kriteerit, hyväksytään valikoimaamme.

Hän toimii myös omien sarjojensa pääkouluttajana, jatkaa jatkuvaa kouluttautumista ja haluaa jakaa tietonsa kaikille.

Vapaa-ajallaan hän harrastaa motocrossia 13-vuotiaan poikansa Oskarin kanssa. Hänellä on myös 1-vuotias koira Pete ja hieman yli 40-vuotias avopuoliso Juha.

Perhe ja läheiset ovat hänen elämässään erittäin tärkeitä, ja hän rakastaa myös eläimiä, vauhtia ja kosmetiikkaa!
0 / 0 tuotetta
Lajittele